URBANA OPREMA

URBANA OPREMA

 
21000 NOVI SAD
NARODNOG FRONTA 73

DOO ZA PROIZVODNJU I PRODAJU URBANE I EKO OPREME I USLUGE PROJEKTOVANJA
URBANA OPREMA: NADSTREŠNICE, KABINE ZA PUŠAČE, AUTOBUSKA STAJALIŠTA, KLUPE, PARKOVSKE KLUPE, KLACKALICE, PENJALICE, LJULJAŠKE, VRTEŠKE, GOLOVI, KOŠEVI, STALCI ZA BICIKLA, OGRADE, GELENDERI, METALNE KONSTRUKCIJE, BRAVARIJA, KANTE ZA OTPATKE, KANTE ZA PSE, KANTA SA PEPELJAROM, PEPELJARE, DECKING PODOVI ZA TERASE I BAZENE
EKO OPREMA: KOMUNALNI KONTEJNERI, OBRTNI KONTEJNERI, KONTEJNERI ZA PAPIR, ABROLL KONTEJNERI, STACIONARNI KONTEJNERI, GRAĐEVINSKI METALNI KONTEJNERI, EKO PALETE, KOLICA ZA BURAD, TANKVANE, PRIHVATNE POSUDE, REZERVOARI, SEKUNDARNE POSUDE, ČELIČNE POSUDE, KORPE ZA PAPIR, ŽARDINJERE, POSTOLJA ZA CVEĆE

(021) 2100-103
TELEFON
(021) 2100-104
TELEFAKS
064 8520-434
MOBILNI TELEFON
064 8520-435
MOBILNI TELEFON


PIB:
107952246
Matični broj:
20903414
Informacije o delatnostima koje obavlja ova firma:

Dodatne informacije:


Urbana oprema doo iz Novog Sada je novootvorena “ćerka” firma kompanije Argus inženjering doo Novi Sad, koja se nakon više od 10 godina poslovanja u oblasti čeličnih konstrukcija izdvojila sa svojim specifičnim programom urbane i eko opreme. Radi se o visokokvalitenim proizvodima širokog dijapazona iz oblasti urbane i eko opreme, izrađenim u skladu sa važećim standardima iz svojih oblasti.

 

Nakon 10 godina iskustva u čeličnim konstrukcijama u firmi Argus inženjering doo Novi Sad i rada na mnogim projektima za privatna lica i javna preduzeća izdvojeni su specifični programi urbane i eko opreme. Pomenuti proizvodni programi u novootvorenoj „ćerki“ firmi Urbana oprema doo dobijaju adekvatan tretman koji se ogleda u sledećem:

• dizajn proizvoda je poveren arhitektima i dizajnerima

• specifične proizvode nadstrešnica konstruktivno su optimizovani i na taj način je obezbeđena niska cena, trajnost i potpuna bezbednost

• eko oprema se izrađuje u skladu sa evropskim standardima i maksimalna pažnja se posvećuje antikorozivnoj zaštiti

• SERTIFIKOVAN je ISO 9001-2008 sistem kvaliteta koji se poštuje na zadovoljstvo mnogih kupaca

Proizvodnja se nalazi u Temerinu, gde Urbana oprema raspolaže sa 1.200 m2 zatvorenog prostora i svim potrebnim mašinama za proizvodnju urbane opreme, eko opreme i kovane bravarije.

U okviru proizvodnog programa Urbane opreme nalaze se visokokvalitetni proizvodi širokog dijapazona iz oblasti urbane i eko opreme koje zavaruju atestirani i obučeni zavarivači.

Kontejneri za sakupljanje papira, komunalni kontejneri, abrol kontejneri su proizvodi na koje su u Urbanoj opremi posebno ponosni i koji doprinose da zaštita životne sredine bude jedan od važnih ciljeva.

Takođe, klupe za predah i opuštanje, kante za smeće, stalci za bicikla, nadstrešnice i autobuska stajališta čine da prostor u kom živimo i koji volimo bude uredan i da nam vreme provedeno u takvom okruženju bude prijatno.

Svi proizvodi izrađeni su u skladu sa važećim standardima iz svojih oblasti. Igrališta se izrađuju u skladu sa srpskim standardom SRPS EN 1176 koje izdaje INSTITUT ZA STANDARDIZACIJU SRBIJE.

Posebna pažnja posvećuje se antikorozivnoj zaštiti koja se radi u dogovoru sa krajnjim kupcem. Proizvodi iz asortimana urbane opreme najčešće se zaštićuju epoksidno-poliuretanskim sistemom, a po zahtevu moguće je raditi plastifikaciju i cinkovanje.

Eko oprema se izrađuje u skladu sa evropskim standardima EN 840. Proizvodi iz asortimana eko opreme najčešće se zaštićuju kombinacijom epoksidnog sistema kao osnovne zaštite i industrijskih alkidnih boja kao završne zaštite kako bi se dobio veći kvalitet tretirane površine.

Za natkrivanje prostora iznad ulaznih vrata ili za povezivanje dva postojeća objekta radi se optimizacija i predlog najboljeg tipa nadstrešnice. Za oblaganje spoljnih zidova kabina za pušače ili krovnih površina nadstrešnica koristi se leksan firme Oracal polikarbonati doo. Poliuretanski krovni sendvič panel je odlično rešenje ukoliko je potreban kvalitetan i dugotrajan materijal.

Urbana oprema nastoji da ponudi kompletnu uslugu i zadovoljstvo kupaca je prioritet.

Na internet stranama firme Urbana oprema možete pronaći kataloge i tehničke opise proizvoda, a o svemu ostalom se možete dogovoriti sa inženjerima i arhitektima koji će u najkraćem roku dati ponudu ili savet o proizvodu koji Vas zanima.

Srpski  Engleski