Newsletter


 

Ovo je svakako najefikasniji način da budete u toku sa projektom Privrednog Imenika Srbije ali i moćno sredstvo za direktno obraćanje velikom broju aktivnih poslovnih subjekata iz Srbije, koji su prijavljeni na mejling listi Privrednog Imenika Srbije.

Newsletter ima posebno mesto u komunikaciji Privrednog Imenika Srbije sa korisnicima, oglašivačima i pretplatnicima u sklopu strategije direktnog marketinga i B2B koncepta svih njegovih izdanja.

Svakog meseca Privredni Imenik Srbije šalje najmanje 1 novi newsletter na oko 18.000 adresa iz svoje mejling liste poslovnih subjekata: firmi, institucija, organizacija i preduzetnika. Pored redovnih informacija i obaveštenja u vezi sa projektom, newsletter nudi mogućnost plasiranja vesti, poruka i oglasa svim korisnicima, pretplatnicima i oglašivačima u izdanjima Privrednog Imenika Srbije.

Ukoliko niste naručilac naših izdanja ili oglašivač u nekom od njih, možete se prijaviti za prijem newsletter-a, biltena i drugih informacija preko Prijave za newsletter u hederu na naslovnoj strani sajta, bez obzira na to da li ste fizičko ili pravno lice.

Ukoliko se radi o pravnom licu preporučujemo da nam dostavite i kompletne informacije o firmi preko Obrasca za ažuriranje radi besplatnog unosa i ažuriranja podataka u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije.

Više o oglašavanju u newsletter-u Privrednog Imenika Srbije >>>