Sva izdanja Privrednog Imenika Srbije


 

Privredni Imenik Srbije je multimedijalni B2B projekat čiji je osnovni cilj prezentacija poslovnih informacija o poslovnim subjektima iz Republike Srbije i pružanje usluga direktnog marketinga što većem broju korisnika. U zaokruženoj ponudi, pored dva elektronska izdanja (e-Katalog i Program), najveći značaj i veliki broj korisnika ima internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije. Sva izdanja Privrednog Imenika Srbije su dvojezična, na Srpskom i Engleskom jeziku.


Program, Katalog i Online Privredni Imenik Srbije

 

Online Privredni Imenik Srbije - Internet izdanje

Od 2001. godine radi internet sajt Privrednog Imenika Srbije sa bazom podataka, pretraživačem i Klasifikacijom delatnosti i od tada Online Privredni Imenik Srbije preuzima sve važniju ulogu u našem B2B projektu. Dinamičnost interneta kao medija omogućava ostvarivanje poslovnih komunikacija i protok informacija do nedavno nezamislivim brzinama. Informacije o poslovnim subjektima tako postaju trenutno dostupne najširem krugu zainteresovanih, u koje se bez obzira na izrazito naglašen B2B koncept uključuje i sve veći broj privatnih lica-potencijalnih kupaca i korisnika roba i usluga...

Više o internet izdanju Privrednog Imenika Srbije >>>

 

Program Privrednog Imenika Srbije - Elektronsko izdanje

Od 1999. godine u ponudi je elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije-Program u obliku modularnog programskog paketa Telcom Poslovne Aplikacije. Ovaj program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije, u kojoj se nalaze osnovne informacije za više od 50.000 privrednih subjekata iz Republike Srbije, sa preko 20.000 e-mail adresa i više od 25.000 adresa internet sajtova, nudi mnoge prednosti u odnosu na štampano i internet izdanje Privrednog Imenika Srbije. To se naročito odnosi na skoro neograničene mogućnosti za pretraživanja, čuvanja i izvoz rezultata pretraga, koji dalje mogu poslužiti za pravljenje sopstvenih baza podataka, tabela i mejling lista.

Program - Telcom Poslovne Aplikacije sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije je dostupan za preuzimanje sa našeg sajta.

Više o elektronskom izdanju Privrednog Imenika Srbije - Program >>>

 

e-Katalog Privrednog Imenika Srbije 

Štampano izdanje Privrednog Imenika Srbije izlazilo je neprekidno od 1991. godine u formatu privrednog imenika i jedno je od prvih poslovnih izdanja tog tipa u Srbiji posle raspada SFR Jugoslavije. U toku svog dugogodišnjeg neprekidnog izlaženja postignut je tiraž od više desetina hiljada primeraka. Za to vreme stalno se radilo na poboljšanju tehničkih karakteristika izdanja i usavršavanju prezentacije sadržaja, naročito u pogledu Klasifikacije delatnosti koja je primenjena u drugom delu knjige Vodiču kroz delatnosti.

Od 2014. godine izlazilo je specijalno godišnje dvojezično izdanje Privrednog Imenika Srbije-Katalog, na srpskom i engleskom jeziku, u kojem je pažnja usmerena na uspešne i značajne firme iz Republike Srbije, prema izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije.

Od 2019. godine i katalog izlazi u formatu elektronskog izdanja kao e-Katalog Privrednog Imenika Srbije i dostupan je za preuzimanje sa našeg sajta.

Više o Katalogu Privrednog Imenika Srbije >>>