Update & Upgrade


 

Osvežavanje podataka i programa

Svim korisnicima elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije, B2B Srbija - Program omogućili smo osvežavanje programa i podataka u toku trajanja godišnje pretplate. Pretplatnici na ovo izdanje mogu direktno iz svog programa preko interneta da izvrše ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije (Update), preuzmu nove informacije i slike i unaprede svoju verziju programa (Upgrade).

Svi korisnici/pretplatnici su kupovinom poslovne aplikacije B2B Srbija obezbedili trajno pravo na korišćenje Programa i istovremeno pravo na redovno ažuriranje softvera i podataka preko interneta u toku jednogodišnje pretplate (Update & Upgrade).

Postupak preuzimanja novih podataka i verzija programa preko interneta je sledeći:

1) Obezbedite pristup internetu.

2) Pokrenite program B2B Srbija.

Važna napomena: Vaša kopija programa mora biti registrovana za rad! Ukoliko još uvek radite u neregistrovanoj verziji programa preuzimanje novijih verzija i baza podataka neće biti uspešno! 

3) Pošto je program pokrenut u uvodnom ekranu odaberite opciju Preuzimanje podataka i programa.

4) Novi fajlovi za preuzimanje pojaviće se u obrascu Preuzimanje podataka i modula sa interneta. Pritisnite dugme Preuzmi sve datoteke i Program će započeti sa preuzimanjem i zatim izvršiti i instalaciju istih. Pošto potvrdite ovu operaciju budite spremni da odvojite malo više vremena za izvršenje, u zavisnosti od veličine fajla i toga koliko često ste osvežavali Vašu kopiju programa.

5) Ukoliko radite sa ažurnim Programom dobićete poruku da nema novih podataka ni programa za preuzimanje.

Nove informacije za ažuriranje Programa dostupne su registrovanim korisnicima najmanje jedanput u toku meseca. Vaša kopija programa mora biti registrovana za rad! Ukoliko još uvek radite u neregistrovanoj verziji Programa preuzimanje novih informacija neće biti uspešno!

Poručivanje elektronskog izdanja Prvrednog Imenika Srbije - B2B Srbija >>>