Vesti


 

Za pretplatnike i oglašivače u Privrednom Imeniku Srbije oglašavanje na stranici Vesti je pod određenim uslovima BESPLATNO! U toku trajanja pretplate oni mogu besplatno postaviti vesti o svojoj kompaniji, novim proizvodima i uslugama i drugim povezanim događajima u zavisnosti od vrednosti ugovora!

Segment Vesti na naslovnoj stranici sajta Privrednog Imenika Srbije je pored hedera, najuočljiviji deo cele prezentacije. Pored osnovne funkcije obaveštavanja i informisanja o projektu i povezenim događanjima, ovaj oglasni segment je idealan za direktni marketing i najbolje se uklapa u B2B koncept Privrednog Imenika Srbije.

Za pretplatnike i oglašivače u Privrednom Imeniku Srbije oglašavanje na stranici Vesti je pod određenim uslovima BESPLATNO!

U toku trajanja pretplate oni mogu besplatno postaviti vesti o svojoj kompaniji, novim proizvodima i uslugama i drugim povezanim događajima u zavisnosti od vrednosti ugovora!

Posle kratkog uvodnog teksta sa naslovom i linkovima na naslovnoj stranici, oglašivačima je na raspolaganju cela html stranica, na kojoj uz tekstove mogu postaviti fotografije, grafikone i banere sa pripadajućim linkovima i na taj način upotpuniti svoju prezentaciju na sajtu Privrednog Imenika Srbije.

Vest je pozicionirana na prvom mestu na naslovnoj stranici najmanje 1 dan, a zatim se pomera na dole sa pristizanjem novih vesti i ostaje u arhivi vesti Privrednog Imenika Srbije zauvek.

Više o oglašavanju u Vestima Privrednog Imenika Srbije >>>