Ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije
01.01.1970.

 

Od 1-5 septembra 2009 obavljeno je redovno mesečno ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije na internetu.

Svi podaci o privrednim subjektima iz Republike Srbije prikupljeni terenskim i telefonskim anketama u toku avgusta 2009 obrađeni su i pripremljeni za objavljivanje u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije: štampano, elektronsko i internet izdanje. U tom periodu iz baze podataka je obrisano 174, upisano novih 352 i ažurirano 1.688 privrednih subjekata, tako da u bazi Privrednog Imenika Srbije sada ima registrovano 52.772 aktivna privredna subjekta.

Iako je obim poslova u toku letnjih meseci smanjen ova dinamika garantuje ispunjenje naših planova da se u toku kalendarske godine ažuriraju podaci za najmanje 50% privrednih subjekata, uz upis 10-15% novih u odnosu na broj registrovanih u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije.

Podatke o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije putpuno BESPLATNO.