Ažurne informacije u Privrednom Imeniku Srbije
25.07.2016.

 

U periodu jun-jul 2016. u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije ažurirane su informacije za 1.173 poslovna subjekta, brisano je iz baze 183 i uneseno 405 novih poslovnih subjekata, tako da baza podataka Privrednog Imenika Srbije sada sadrži 46.208 aktivnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije.

 

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije permanentno organizuje i sprovodi terenske i telefonske ankete radi prikupljanja informacija o poslovnim subjektima iz Republike Srbije i tako dobijene informacije, zajedno sa podacima dobijenim od strane komercijalnih saradnika i anketara u istraživanjima tržišta na terenu, svakodnevno se ažuriraju u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije.

Sve nove informacije praktično odmah postaju vidljive za posetioce sajta Privrednog Imenika Srbije koji se svakodnevno ažurira novim podacima, a vrlo brzo i na Google pretraživaču za koji je novi sajt Privrednog Imenika Srbije posebno optimizovan. Pretplatnicima na elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije - Program/CD ove informacije postaju dostupne za ažuriranje programa preko interneta najmanje jedanput u toku meseca, a kasnije će biti iskorišćene za izdavanje specijalnih i godišnjih elektronskih i štampanih izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Proverite informacije o firmama koje se nalaze na sajtu Privrednog Imenika Srbije i slobodno nas obavestite o eventualnim promenama. Sve izmene i unos novih poslovnih subjekata biće potpuno BESPLATNO ažurirane u najkraćem roku.

Za upis novih firmi i ažuriranje podataka koji se već nalaze u bazi Privrednog Imenika Srbije možete koristiti Obrazac za ažuriranje na našem sajtu, a za sve dodatne informacije i pitanja koristite Kontakt obrazac.