CLEAN TALE – PROFESIONALNO ODRŽAVANJE POSLOVNIH PROSTORA
20.10.2017.

 

Agencija Clean Tale iz Beograda osnovana je 2010. godine i njene delatnosti su:

• Profesionalno održavanje higijene poslovnih prostorija

• Profesionalno pranje tepiha i tvrdih podova

• Pranje vozila

• Pranje (mebliranje) nameštaja

Moto agencije “Brzina i stručnost” podrazumeva brzu, profesionalnu i temeljnu uslugu, bez obzira da li je reč o generalnom čišćenju ili redovnom održavanju poslovnog prostora.

Profesionalno pranje tepiha vrši se u prostorijama Clean Tale ili na licu mesta. Po dogovoru sa klijentom, agencija Clean Tale dolazi po tepihe i vraća ih besplatno u stan ili kanceariju. Pranje tepiha se vrši profesionalnim mašinama i vrhunskim sredstvima za pranje.

Mašinsko pranje tvrdih podova se primenjuje na svim vrstama: mermeru, granitu, teraco, betonu, pločicama, pvc, parketu, laminatu, gumi. Podrazumeva odmašćivanje, odstranjivanje grubih nečistoća, detaljno čišćenje, uklanjanje stare emulzije, kamenca, cementnog mleka, ostataka farbe i sl. Podovi se peru profesionalnim mašinama i savremenim sredstvima u zavisnosti od vrste podne obloge.

Agencija Clean Tale poseduje perionicu za pranje vozila koja se nalazi na Banjici u ulici Paunova 19. Pranje automobila vrši se ručno ili bezkontaktno sa vrhunskm hemikalijama. Za firme su obezbeđeni specijalni popusti.

Po dogovoru, agencija Clean Tale vrši i pranje (mebliranje) svih vrsta nameštaja u stanu ili kancelariji.

Agencija za čišćenje i održavanje poslovnih objekata Clean Tale ispunjava, po dogovoru, sve zahteve klijenata, nudeći im brzu, profesionalnu i povoljnu uslugu. Clean Tale vrši čišćenje kancelarija i poslovnih prostorija, u vremenu koje klijentima najviše odgovara. Njihova filozofija je: “Jednostavno sve što se tiče higijene prepustite nama, a vi se nesmetano bavite svojim poslom”. Agencija Clean Tale koristi modernu opremu i sredstva za dezinfekciju i čišćenje. Sredstva koja upotrebljavamo se odlikuju izuzetnom produktivnošću i što je vrlo bitno, ne zagađuju životnu sredinu, niti ugrožavaju zdravlje ljudi u kancelariji.

Angažovanjem agencije Clean Tale dobijate:

• Vrhunsku uslugu na održavanju higijene objekta

• Ne brinete o potrošnom materijalu

• Ne brinete o opremi

• Ne brinete o bolovanjima, slobodnim danima radnika kao i njihovom nedolasku

Ukoliko se odlučite za uspostavljanje poslovne saradnje agencija Claen Tale se obavezuje da pre nego što počne sa održavanjem Vašeg poslovnog prostora izvrši gratis generalno čišćenje istog.

O ozbiljnosti i visokom profesionalnom nivou usluga agencije Clean Tale svedoči i duga referentna lista zadovoljnih klijenata.

Više informacija o svemu potražite na sajtu agencije Clean Tale >>>

Informacije o Clean Tale na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>