Centar za obrazovanje Otvorenog univerziteta Subotica
15.01.2016.

 

Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i razvija koncept doživotnog učenja i unapređuje kvalitet kulturnog života u gradu i regionu. Centar za obrazovanje, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa.

 

 

Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 5 programskih celina: Škola stranih jezika, Škola računara, Škola zanimanja, Škola lepote i Škola poslovnih veština.

Kako bi se edukacija odvijala na visokom nivou, posebnu pažnja se posvećuje stalnom osavremenjavanju tehnike i prostora i angažovanju najboljih stručnjaka iz pojedinih oblasti, obezbeđujući tako polaznicima sticanje kvalitetnih teorijskih i praktičnih znanja i veština. Dokaz kvaliteta je, pored velikog broja individualnih polaznika, i značajan broj obuka koje se izvode za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i za sve veći broj institucija i preduzeća u okruženju.

Konstantno usavršavanje ljudskih resursa je jedan od ključnih faktora održivog ekonomskog i društvenog razvoja, koji je neophodan za uspešno poslovanje i tržišno pozicioniranje svakog privrednog subjekta. Iz tog razloga se, u okviru Centra za obrazovanje, kao posebna celina, izdvaja Business to Business (B2B) ponuda programa. Kroz ove programe se kompanijama u okruženju nude različite vrste specijalizovanih programa i inovacija znanja koja su prilagođena njihovim specifičnim potrebama.

Više informacija o Centru za obrazovanje i njegovim programima, kao i ostalim projektima potražite na sajtu Otvorenog univerziteta Subotica >>>

 

OTVORENI UNIVERZITET SUBOTICA

Trg cara Jovana Nenada 15

24000 Subotica, Srbija

Tel: 024/554-600

Fax: 024/553-116

e-mail: board@openunsubotica.rs

www.openunsubotica.rs