INTER LOGIC – REŠENJA U OBLASTI TRANSPORTA ROBA I CARINSKOG POSREDOVANJA
14.07.2017.

 

Inter logic doo je kompanija sa sedištem u Novoj Pazovi, specijalizovana za usluge međunarodne logistike u okviru svih vrsta transporta robe. Misija kompanije Inter logic doo je da ponudi i realizuje najoptimalnija, najekonomičnija i najsigurnija rešenja za sve zahteve klijenata u sferi transporta i carinskog posredovanja.

Za svoje klijente Inter logic organizuje sve vrste transporta (drumski, pomorski, vazdušni, železnički) bez obzira na destinaciju, količinu robe i veličinu pošiljke. Kompanija ima stroge kriterijumime kada je u pitanju izbor transport-partnera u zemlji i svetu. Inter logic ugovara za klijente prevoz robe u drumskom, železničkom, avio ili brodskom saobraćaju i pronalazi optimalan odnos kvaliteta, brzine, pouzdanosti i cene.

DRUMSKI TRANSPORT

Međunarodni transport: Inter logic pronalazi za svoje klijente najbolja rešenja za drumski transport pošiljki, bilo da se radi o uvozu ili izvozu. Veliki broj zbirnih i punih utovara širom Evrope omogućuva nam da ispoštujemo rokove.

Unutrašnji transport: Inter logic je u mogućnosti da svojim klijentima pruži usluge transporta punim šleperskim ili delimičnim utovarima od bilo koje do bilo koje destinacije u Srbiji, po vrlo povoljnim cenama.

 
BRODSKI TRANSPORT

Inter Logic pruža usluge organizacije transporta robe u uvozu i izvozu do bilo koje destinacije i obezbeđuje pouzdana i ekonomična rešenja, visok nivo kvaliteta i pravovremene informacije.

 

 

AVIONSKI TRANSPORT

Inter Logic pruža pouzdanu i potpunu uslugu u avionskom transportu vaših pošiljki.

 

 

ŽELEZNIČKI TRANSPORT

U saradnji sa pouzdanim partnerima, Inter Logic pruža usluge organizacije železničkog transporta uz korišćenje najpovoljnijih tarifa.

 

CARINSKO POSREDOVANJE

Inter Logic je poznat po izuzetnoj tačnosti, pouzdanosti i kvalitetu u pružanju usluga carinjenja robe. Stručni tim kompanije Inter logic će Vam pomoći da se uspešno krećete kroz komplikovane carinske procedure, da izbegnete nepotrebne troškove i bilo kakva kašnjenja u realizaciji svojih poslovnih procesa.

 

Usluge carinskog posredovanja obuhvataju:

- Carinjenje pošiljaka u svim carinskim postupcima: izrada uvoznih/izvoznih dokumenata, privremeni uvoz/izvoz, aktivno oplemenjivanje, dorada, reeksport robe, prenaupućenje robe, izdavanje carinske garancije.

- Sve vrste inspekcijskih pregleda robe: pribavljanje zahtevanih uverenja (sanitarnih, tržišnih, veterinarskih, fito, atesta, homologacija).

- Carinsko skladištenje: prijavljivanje, smeštaj i manipulacija robom u carinskom skladištu.

Inter logic ima kvalitetnu saradnju sa skladištima na svim Carinskim ispostavama. Robu u ovim skladištima klijenti mogu držati pod povoljnim uslovima, što Vam daje mogućnost da robu carinite parcijalno, onako kako Vama odgovara u datom trenutku…

Ne oklevajte da nam se obratite, i uverite se da smo baš mi siguran i profesionalan partner za sve vaše poslovne uspehe.

11070 Beograd

Autoput Beograd-Zagreb bb Carinski Terminal

Telefon 011 2252-122

e-mail: office@interlogic.rs

www.interlogic.rs

Informacije o kompaniji Inter logic doo na sajtu Privrednog Imenika Srbije pogledajte ovde >>>