Izašla su nova izdanja Privrednog Imenika Srbije za 2017. godinu
27.02.2017.

 

Nova izdanja Privrednog Imenika Srbije za 2017. godinu-Program/CD i Katalog, su izašli i distribucija pretplatnicima i oglašivačima je završena. Oba izdanja su dvojezična, na srpskom i engleskom jeziku, kao i sajt Privrednog Imenika Srbije. Na taj način informacije o poslovnim subjektima iz Srbije koji su upisani u bazu podataka Privrednog Imenika Srbije postaju dostupne širom sveta.

U toku je distribucija preko Pošte Srbije i naše kurirske službe sajmovima, ambasadama, privrednim komorama i trgovinskim predstavništvima u Srbiji i inostranstvu. Počev od 01.03.2017. svi pretplatnici i oglašivači u našim izdanjima za 2017. godinu koji još uvek nisu dobili svoj primerak Kataloga ili Programa mogu pozvati izdavača na info telefon redakcije (011) 244-00-36 ili kontaktirati preko e-mail adrese office@privredni-imenik.com ili preko Kontakt obrasca, kako bi smo rešili sve eventualne probleme oko isporuke.

Katalog Privrednog Imenika Srbije 2017. na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 firmi, organizacija i institucija iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije, namenjen je pretplatnicima i oglašivačima u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i drugim zainteresovanim firmama i institucijama, sajmovima u Srbiji i inostranstvu, ambasadama i trgovinskim komorama i predstavništvima u Srbiji i inostranstvu. Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2017. je štampan u punom koloru, a korice su plastificirane. Katalog je dostupan za pregled i u pdf formatu ali i u vidu e-Kataloga na našem sajtu.

Kompletnu informaciju pogledajte na stranici Katalog >>>

Program/CD je od ove godine takođe dvojezični, na srpskom i engleskom i na taj način informacije o poslovnim subjektima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije postaju dostupne mnogo brojnijoj publici širom sveta. Verzija na engleskom jeziku se distribuira pod naslovom B2B Serbia – Program/CD i može se takođe besplatno preuzeti i isprobati sa našeg sajta www.b2b-serbia.com na engleskom jeziku.

Glavno poboljšanje u programu odnosi se na pouzdanost i bezbednost preuzimanja novih informacija svakog meseca preko interneta. Takođe, korisnici programa neće više morati da instaliraju nove verzije programa po isteku pretplate (licence) već će po obnovi pretplate moći da nastave da rade u istom programu.

Više o svemu pročitajte na stranici Program/CD >>>

Molimo sve pretplatnike i oglašivače u izdanjima Privrednog Imenika Srbije, koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2016. godini.