NOVI PROGRAM/CD PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE
27.01.2017.

 

Novi Program/CD Privrednog Imenika Srbije za 2017. godinu je upravo izašao. U toku je distribucija pretplatnicima preko Pošte Srbije, a Program se može beplatno preuzeti i testirati sa sajta Privrednog Imenika Srbije. Program Privrednog Imenika Srbije je od ove godine dostupan i u verziji na Engleskom jeziku, a softver se distribuira pod naslovom B2B Serbia – Telcom Business Application.

Koje su prednosti Programa Privrednog Imenika Srbije?

  • Preko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata u bazi podataka
  • Ažuriranje programa i podataka preko interneta svakog meseca
  • Jednostavna instalacija i registracija
  • Korisni alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka
  • Verzije programa na Srpskom i Engleskom jeziku

U odnosu na online i štampano izdanje, Program nudi mnoge prednosti, naročito kod pretraživanja, sortiranja i snimanja (čuvanja) raznih sadržaja. Snimljene pretrage sa odabranim informacijama korisnici Programa mogu eksportovati u .txt fajlove i iskoristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka.

Program i podaci se ažuriraju svakog meseca preko interneta, a moduli za izmene su dostupni u toku trajanja godišnje pretplate, bez obzira na godinu/verziju programa. Po isteku licence korisnici Programa neće ponovo morati da instaliraju i registruju narednu verziju programa, već po uplati nastavljaju da rade narednih godinu dana sa već instaliranim softverom na svom računaru.

Program Privrednog Imenika Srbije radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija su veoma brzi i jednostavni, a bilo kakva obuka za korišćenje je suvišna, jer su rezultati vidljivi odmah pošto se dodirne tastatura računara. Na raspolaganju su i veoma informativni HELP fajlovi.

Verzija programa na Engleskom jeziku, koja se distribuira pod naslovom B2B Serbia – Telcom Business Application, je dostupna za preuzimanje na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a više o svemu uskoro na stranicama sajta Privrednog Imenika Srbije na Engleskom jeziku (www.B2B-Serbia.com).

Više o svemu >>>