NS Koncept doo – Automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa
10.11.2017.

 

Kompanija NS Koncept d.o.o. osnovana je 2001. godine u Novom Sadu. Osnovna delatnost kompanije je automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa. U svom dosadašnjem postojanju kompanija NS Koncept se razvila u kvalitetnog i pouzdanog partnera brojnih domaćih preduzeća. Tim se sastoji od mladih i ambicioznih inženjera, čiji je glavni zadatak da se maksimalno prilagode zahtevima klijenata i pruže im profesionalan savet i uslugu.

NS Koncept garantuje klijentima individualni pristup i kvalitet poštujući zahteve i finansijsku konstrukciju projekta. U svom poslu kompanija stalno prati najnovije trendove i tehnologije, kako bi klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu, uz očuvanje životne sredine. Delatnosti kompanije pokrivaju kompletan inženjering u oblasti industrijske i termoenergetske automatizacije, daljinskog nadzora i procesnog upravljanja, prodaju prateće opreme najvećih svetskih proizvođača, kao i servis i održavanje. Osim toga NS Koncept pokriva i oblast automatizacije neindustrijskih objekata: privatnih kuća, zgrada, hotela, restorana. Od automatizacije osvetljenja, preko upravljanja klimatizacijom, grejanjem i hlađenjem, pa sve do alarmnih sistema, i sve to po principu "ključ u ruke".

Projektovanje

Tim iskusnih elektro i mašinskih inženjera je spreman da izađe u susret svakom specifičnom zahtevu ili problemu. U tu svrhu koriste se vrhunski svetski programabilni logički kontroleri SIEMENS, OMRON, BAS, EATON MOELLER, ... kao i HMI/SCADA sistemi WONDERWARE, Cx-Supervisor, ISC WEB, SIMATIC WinCC i drugi.

Izvođenje

Posebna pažnja se posvećuje izvođenju projekata, pri čemu svi sistemi bivaju testirani pre ugradnje u pogonu investitora. Savremeni nadzorno-upravljački sistemi obezbeđuju pouzdanost i kvalitet indistrijskih procesa uz maksimalno očuvanje životne sredine. U svim poslovnim procesima kompanija NS Koncept se rukovodi međunarodnim standardima.

Servis i održavanje

Stručni tim servisera, u svakom trenutku je spreman da udovolji Vašim zahtevima. NS Koncept pruža kompletnu podršku svojim kupcima, bilo da se radi o stručnom savetu, bilo da je reč o popravki ili nadogradnji. Dijagnostika i otklanjanje kvarova radi se kvalitetno i brzo. Pored toga kompanija nudi održavanje i remont opreme i instalacija. NS Koncept je ovlašćeni serviser od strane Danfoss-a. Iskusni i stručno obrazovani zaposleni spremni su da u svakom trenutku izađu u susret klijentima i pomognu stručnim savetima za brzo otklanjanje problema.

Prodaja

NS Koncept nudi kompletnu paletu proizvoda vrhunskih proizvođača niskonaponske i visokonaponske opreme, opreme za merenje i regulaciju, kao i prateće opreme:

- Danfoss

- Omron

- Eaton

- Kamstrup

- Noark

- Siemens

- Burkert

- Delta OHM

Solarna energija

NS Koncept nudi široku paletu Astroenergy fotonaponskih panela vrhunskog kvaliteta. Pogodni su za male i srednje ali i za velike samostalne elektroenergetske sisteme. Uz foto panele u ponudi su i inverteri, solarni akumulatori, kontroleri i NOARK fotonaponska zaštita. Nosači fotonaponskih panela koje ugrađuje NS Koncept poseduju automatsko zakretanje po putanji sunca i sistem zaštite od olujnog vetra.

O kvalitetu i uspešnosti kompanije NS Koncept govori dugačka referentna lista na kojoj se nalaze neke od najboljih domaćih kompanija u svojim oblastima kao što su: Novosadske toplane, JKP Toplana Čačak, JKP Subotička toplana, Rauch Koceljeva, JKP Toplifikacija Sremska Mitrovica, Tigar Pirot, Martis Commerce Martonoš, Jaffa Crvenka, Dijamant Zrenjanin, Bambi Požarevac, Tarkett Bačka Palanka, NIS Rafinerija Novi Sad, IMS Bačka Topla i mnoge druge...

NS Koncept u svim poslovnim procesima kontroliše kvalitet poslovanja i planiranja, kao i kvalitet usluga. U cilju veće racionalizacije prate se i analiziraju troškovi.

U procesima proizvodnje i poslovanja i radovima koje izvodi NS Koncept nastoji da vodi računa da procesi budu ekološki i u skladu sa propisima. Svesni uticaja pojedinih industrijskih procesa na životnu sredinu u kompaniji primenjuju tehnologije koje doprinose smanjenju negativnih uticaja ovih tehnoloških procesa. U toku proizvodnog procesa uvode se rešenja koja ne opterećuju okolinu otpadima i vodi se računa o potrošnji energije. Kompanija NS Koncept stimuliše energetsku efikasnost i reciklažu.

Kompanija NS Koncept je vlasnik brojnih sertifikata u oblasti automatizacije industrijskih i termoenergetskih procesa i automatizacije i energetike.

Više informacija o svemu potražite na sajtu kompanije NS Koncept doo >>>

21101 NOVI SAD, Subotička 21

Tel (021) 479-0356

Tel (021) 479-0357

Fax (021) 479-0358

e-mail: office@nskoncept.rs

e-mail: info@nskoncept.rs

Informacije o NS Koncept doo Novi Sad na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>