Nove informacija u Privrednom Imeniku Srbije – Statistika za prvo polugodište
16.08.2017.

 

U periodu januar-jun 2017. u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije ažurirane su informacije za 5.514 poslovna subjekta, obrisano je 1.196 i uneseno 1.043 novih poslovnih subjekata.

Sve ove informacija postaju odmah dostupne posetiocima sajta Privrednog Imenika Srbije, a pretplatnicima na elektronsko izdanje Program/CD ove informacije su dostupne za preuzimanje preko interneta jedanput u toku meseca.

Broj ažuriranih, obrisanih i novih firmi u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije varira po mesecima:

Najveći broj ažuriranih firmi imamo u martu, aprilu i maju, kada je bilo i najviše novih firmi. Zanimljiv podatak je da u prvoj polovini 2017. godine ima više obrisanih firmi nego novoupisanih i to u svim mesecima, a najviše u maju i junu. Iako je razlika neznatana, podatak ukazuje na negativan trend u kretanju broja firmi u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije. Očekujemo sasvim suprotan trend u drugom polugodištu 2017. naročito u poslovno najaktivnijim mesecima: oktobru, novembru i decembru.

Redakcija Privrednog Imenika Srbije permanentno organizuje i sprovodi terenske i telefonske ankete radi prikupljanja informacija o poslovnim subjektima iz Republike Srbije i tako dobijene informacije, zajedno sa podacima dobijenim od strane komercijalnih saradnika i anketara u istraživanjima tržišta na terenu, svakodnevno se ažuriraju u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije.

Proverite informacije o firmama koje se nalaze na sajtu Privrednog Imenika Srbije i slobodno nas obavestite o eventualnim promenama. Sve izmene i unos novih poslovnih subjekata biće potpuno BESPLATNO ažurirane u najkraćem roku.

Za upis novih firmi i ažuriranje podataka koji se već nalaze u bazi Privrednog Imenika Srbije možete koristiti Obrazac za ažuriranje na našem sajtu, a za sve dodatne informacije i pitanja koristite Kontakt obrazac.

Preuzimanje novih podataka za korisnike Programa

Nove informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije su već dostupne za preuzimanje, direktno iz Programa. Bilo da je reč o Srpskoj ili Engleskoj verziji, preuzimanje novih podataka biće uspešno samo ako ste registrovali svoju kopiju. Više o registraciji Programa >>>

Vreme potrebno za preuzimanje i učitavanje podataka, pored konfiguracije Vašeg računara, zavisi od količine informacija spakovanih u modulu za preuzimanje, kao i od toga koliko ste redovno ažurirali svoj Program novim informacijama i ono varira od meseca do meseca. Više o osvežavanju programa i preuzimanje novih podataka pročitajte na stranici Update & Upgrade >>>

Ukratko o Programu Privrednog Imenika Srbije

Preko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata u bazi podataka

Redovno ažuriranje novim informacijama preko interneta

Programski alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka

Verzije na Srpskom i Engleskom jeziku

Jednostavna instalacija i registracija

Softver se može besplatno preuzeti i testirati sa našeg sajta na stranici Program/CD, a za preuzimanje je dostupna i verzija Programa na Engleskom jeziku.

Program nudi razne korisne opcije, naročito kod pretraživanja, sortiranja i čuvanja podataka. Snimljene pretrage sa odabranim informacijama korisnici Programa mogu eksportovati u .txt fajlove i iskoristiti za pravljenje mejling lista, tabela i baza podataka i organizovanje sopstvenih marketing kampanja.

Program i podaci se ažuriraju svakog meseca preko interneta, a moduli za izmene su pretplatnicima dostupni u toku trajanja godišnje pretplate, bez obzira na godinu/verziju programa. Po isteku licence korisnici Programa neće ponovo morati da instaliraju i registruju narednu verziju programa, već po uplati nastavljaju da rade narednih godinu dana sa već instaliranim softverom na svom računaru. Za korisnike koji obnavljaju pretplatu (licencu) iz prošle godine cena je 8.250,00 dinara!

Program Privrednog Imenika Srbije radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija je brza i jednostavna, a bilo kakva obuka za korišćenje je suvišna jer su rezultati vidljivi odmah pošto se dodirne tastatura računara. Korisnicima su na raspolaganju i veoma informativni HELP fajlovi.

Više o svemu na stranici Program/CD >>>