Nove informacije za ažuriranje programa Privrednog Imenika Srbije
18.09.2015.

 

Korisnici programa Privrednog Imenika Srbije mogu odmah preko interneta preuzeti nove module za osvežavanje baze podataka i slika u svojoj aplikaciji.

Program Privrednog Imenika Srbije od sada će moći da ažuriraju najnovijim informacijama svakog meseca, umesto tromesečno (Kvartalno), kao što je to bio slučaj do sada.

 

Kako se osvežava program Privrednog Imenika Srbije (Update & Upgrade)

Osvežavanje baze podataka i slika Privrednog Imenika Srbije, kao i samog programa novijim verzijama, obavlja se jednostavno, uz uslov da imate pristup internetu. Pošto se startuje program na uvodnom ekranu treba izabrati opciju Preuzimanje podataka i programa i potom kliknuti na dugme Proveri podatke.

 

 

Iz liste modula dostupnih za preuzimanje treba odabrati željeni i sačekati da se izvrši preuzimanje novih informacija. Isto ponoviti i za ostale dostupne module.

Ako je lista modula za preuzimanje prazna to znači da već imate ažurnu bazu podataka Privrednog Imenika Sbije u svojoj aplikaciji.

 

Program Privrednog Imenika Srbije se može preuzeti BESPLATNO

Svi posetioci sajta Privrednog Imenika Srbije mogu potpuno BESPLATNO preuzeti Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije. Po instalaciji Programa možete koristiti i isprobati sve alate i mogućnosti koje nudi naša aplikacija.

Napominjemo da radite sa NEREGISTROVANOM verzijom Programa, pri čemu imate ograničeni pristup bazi podataka i vidite samo oko 5% od ukupnog broja poslovnih subjekata. Kupovinom i registracijom svoje kopije Programa možete koristiti kompletnu bazu podataka elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Više o programu Privrednog Imenika Srbije, besplatnoj verziji za preuzimanje, načinu na koji se program osvežava, kako naručiti program i postati registrovani korisnik, kao i ostale informacije o tome potražite na stranici Proizvodi/CD >>>

 

Upis i ažuriranje podatka su BESPLATNI

Proverite informacije o poslovnim subjektima koje se nalaze na sajtu Privrednog Imenika Srbije i slobodno nas obavestite o eventualnim promenama. Za upis novih firmi i ažuriranje podataka koji se već nalaze u bazi Privrednog Imenika Srbije možete koristiti obrazac za ažuriranje na našem sajtu. Više o tome >>>

Za sve informacije i pitanja izdavaču Privrednog Imenika Srbije koristite Kontakt obrazac >>>