Novi izgled Online Privrednog Imenika Srbije
01.01.1970.

 

Kampanja Privrednog Imenika Srbije za 2010 godinu završena slanjem štampanog i elektronskog izdanja naručiocima u pretplati i oglašivačima. Veći deo sadržaja namenjenih internet izdanju Privrednog Imenika Srbije pripremljen je i postavljen još u toku 2009. godine i imaće svoje mesto u toku cele 2010. godine i na novim stranicama koje će biti redizajnirane i postavljene u toku narednih dana.

Novi sadržaji na sajtu Privrednog Imenika Srbije biće pre svega u vezi sa Pretraživačem baze podataka i novim stranicama Klasifikacije delatnosti. U skladu sa B2B konceptom ovog izdanja i ciljem da sve informacije budu dostupne što širem auditorijumu, nova organizacija ovih stranica biće i u funkciji povećanja frekvencije oglasa za sve oglašivače u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije. S tim u vezi u pripremi je i novi cenovnik oglasa na ovim stranama koji će biti prilagođen potrebama oglašivača, kako po pitanju vremena trajanja oglasa, tako i u pogledu objave na određenoj stranici, odnosno oglasnom segmentu.

I dalje nećemo uvoditi bilo kakve restrikcije u pogledu pristupa informacijama na sajtu Privrednog Imenika Srbije, ali se zato uvodi korporativna stranica za naše pretplatnike i oglašivače, na kojoj će oni moći detaljno da predstave svoj proizvodni program, paletu usluga, istaknu svoju poziciju na tržištu Srbije, predstave svoja dostignuća, planove itd.

Još jednom pozivamo sve posetioce sajta da provere podatke u bazi Privrednog Imenika Srbije i ukoliko ima promena dostave ih preko obrasca za ažuriranje. Sve promene i podaci o novim firmama biće potpuno BESPLATNO ažurirani i prikazani na internet stranama Privrednog Imenika Srbije u toku redovnog 30-to dnevnog ažuriranja sajta, a kasnije i u elektronskom i štampanom izdanju Privrednog Imenika Srbije.