Novi podaci u Privrednom Imeniku Srbije
01.01.1970.

 

U toku oktobra 2009 obavljeno je redovno mesečno ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije i ti podaci su dostupni korisnicima internet i elektronskog izdanja na CD-u.

Podaci o privrednim subjektima iz Republike Srbije prikupljeni terenskim i telefonskim anketama u toku oktobra 2009 ažurirani su u bazi podataka i pripremljeni za objavljivanje u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije: štampano, elektronsko i internet izdanje. U tom periodu iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije brisano je 382, upisano novih 608 i ažurirano 2.422 privredna subjekta, tako da u bazi Privrednog Imenika Srbije sada ima registrovano oko 52.990 aktivnih privrednih subjekata.

Pretplatnicima elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije omogućeno je ažuriranje samog programa i baze podataka preko interneta korišćenjem opcije za učitavanje novih podataka i programa kod startovanja programa. Pošto provere koje su najnovije verzije na meniju za ažuriranje, mogu ih preuzeti preko interneta uz napomenu da je neophodno da su registrovali svoju verziju programa. Više o načinu preuzimanja novih programa i podataka možete pročitati na strani Upgrade & Update.

Korisnicima internet izdanja Privrednog Imenika Srbije svi podaci o privrednim subjektima Srbije postaju dostupni najkasnije 30 dana od prijema upitnika ili oglasnog materijala.

Podatke o Vašoj firmi možete proveriti na stranicama za pretrage online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih nam dostaviti preko obrasca za ažuriranje, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku ažurirati u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije putpuno BESPLATNO.