PREUZMITE NAJNOVIJU VERZIJU PROGRAMA PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE
08.06.2017.

 

Nova verzija softverskog paketa Privrednog Imenika Srbije je upravo postala dostupna za preuzimanje. Program se može besplatno preuzeti i testirati sa našeg sajta na stranici Program/CD, a za preuzimanje je dostupna i verzija na Engleskom jeziku. Novost je što se više ne moraju kupovati i instalirati nove verzije Programa za svaku godinu, a stari korisnici Programa sada mogu obnoviti pretplatu po povlašćenoj ceni.

Šta nudi Program Privrednog Imenika Srbije?

Preko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije

Redovno ažuriranje programa novim informacijama preko interneta svakog meseca

Programski alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka

Verzije programa na Srpskom i Engleskom jeziku

Jednostavna instalacija i registracija

Program nudi mnoge korisne opcije, naročito kod pretraživanja, sortiranja i čuvanja podataka. Snimljene pretrage sa odabranim informacijama korisnici Programa mogu eksportovati u .txt fajlove i iskoristiti za pravljenje mejling lista, tabela i baza podataka i organizovanje sopstvenih marketing kampanja.

Program i podaci se ažuriraju svakog meseca preko interneta, a moduli za izmene su pretplatnicima dostupni u toku trajanja godišnje pretplate, bez obzira na godinu/verziju programa. Po isteku licence korisnici Programa neće ponovo morati da instaliraju i registruju narednu verziju programa, već po uplati nastavljaju da rade narednih godinu dana sa već instaliranim softverom na svom računaru. Za korisnike koji obnavljaju pretplatu (licencu) iz prošle godine cena je 8.250,00 dinara!

Program Privrednog Imenika Srbije radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija je brza i jednostavna, a bilo kakva obuka za korišćenje je suvišna jer su rezultati vidljivi odmah pošto se dodirne tastatura računara. Korisnicima su na raspolaganju i veoma informativni HELP fajlovi.

Više o svemu na stranici Program/CD >>>