Privredni Imenik Srbije-Program/CD za 2017. izlazi uskoro
18.01.2017.

 

Program/CD Privrednog Imenika Srbije za 2017. godinu je u fazi testiranja i uskoro će početi distribucija pretplatnicima i oglašivačima, a istovremeno će biti dostupan za preuzimanje sa sajta Privrednog Imenika Srbije i u verziji na Engleskom jeziku.

 

Program/CD Privrednog Imenika Srbije, pored dosta novina i poboljšanja, je od ove godine dvojezični (srpski i engleski jezik) i na taj način informacije o poslovnim subjektima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije postaju dostupne zainteresovanim strankama širom sveta. Sve izmene u bazi podataka u programu se ažuriraju preko interneta najmanje jedanput mesečno.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2017. godinu je završnoj fazi pripreme za štampu. Katalog na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 firmi, organizacija i institucija iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije, namenjen je pretplatnicima i oglašivačima u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i drugim zainteresovanim firmama i institucijama, sajmovima u Srbiji i inostranstvu, ambasadama i trgovinskim komorama i predstavništvima u Srbiji i inostranstvu Pretplatnici i oglašivači u izdanjima Privrednog Imenika Srbije dobijaju besplatno primerak Kataloga.

Distribucija oba izdanja biće obavljena preko Pošte Srbije i kurirske službe izdavača, a o terminima isporuke bićete obavešteni na ovim stranicama i preko newsletter-a.

Podsećamo pretplatnike na Program/CD Privrednog Imenika Srbije da je za korišćenje kompletne baza podataka i ažuriranje preko interneta neophodno da obavezno registruju svoju kopiju programa. Biće dovoljno da pošto instaliraju program e-poštom dostave broj programa iz obrasca Registracija programa. Više o elektronskom izdanju (programu) i postupku registracije možete pročitati na sajtu Privrednog Imenika Srbije na stranici Program/CD >>>

Molimo sve pretplatnike i oglašivače koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2016. godini.