Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi
02.10.2017.

 

U okviru kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi održaće se od 5. do 6. oktobra 2017. 11. Regionalni sajam privrede u organizacije opštine Stara Pazova i PKS-Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga, uz podršku Privredne komore Vojvodine. “Divan je privredni Srem” je moto pod kojim se održava ovogodišnji sajam privrede na kojem se očekuje prisustvo više od 150 izlagača.

Ove godine izlagačima će se pridružiti i članice Ekonomske regije u slivu reke Save (ERUSRS) koje čine 17 komora iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Republike Srbije. Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Ovaj 11. Regionalni sajam privrede karakteriše ne samo izlaganje, nego i brojni privredni susreti, brojne manifestacije, prezentacije, edukacije, predavanja iz određenih oblasti, sve ono što interesuje privredu. Već treću godinu zaredom, biće to i Sajam zapošljavanja.

Izlagački program obuhvata: Metalna i plastična galanterija, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, poljoprivreda, turizam i ugostiteljstvo ...

Izlagačima je i ove godine obezbeđen besplatan opremljen izlagački prostor na oko 1.000 kvadrata, a za sve posetioce Sajma ulaz je besplatan. Sajam će za posetioce biti otvoren od 10 do 19 časova.

Više informacija o svemu potražite na sajtu Regionalnog sajma privrede ili kontaktirajte organizatora:

OPŠTINA STARA PAZOVA

022 610 778 osoba za kontakt - Zorana Karalić

022 310 170 osoba za kontakt - Irena Uhrik

e-pošta: sajam@starapazova.rs