Sajam energetike i energetske efikasnosti u Kragujevcu
22.09.2017.

 

Šumadija sajam i Gradska uprava za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj-Odeljenje za energetsku efikasnost, uz pokroviteljstvo Grada Kragujevca organizuju SAJAM ENERGETIKE I ENERGETSKE EFIKASNOSTI u periodu od 28. do 30. septembra 2017. godine u Kragujevcu, Hala 1 Šumadija sajma, podstaknuti evropskim i svetskim trendovima u razvoju energetike, zaštite životne sredine i sprečavanja klimatskih promena, uz programe energetske efikasnosti i održivog razvoja.

Cilj manifestacije je informisanje i povećanje svesti građana o pojmu, značaju i mogućnostima primene OIE i EE kao i predstavljanje proizvođača opreme. Planirano je učešće najeminentijih stručnjaka iz oblasti energetike, klimatologije, ekologije, održivog razvoja, ali i industrije, nauke i drugih pratećih disciplina koje su povezane sa ovom kompleksnom tematikom.

Sajam sa svojim izlagačkim delom ali i brojnim predavanjima, otvara brojne mogućnosti za poslovnu saradnju i omogućava stručnoj javnosti upoznavanje sa novim tehnologijama i savremenim standardima u poslovanju.

Više informacija, izlagačke prijave i pozivno pismo pogledajte na sajtu organizatora sajma:

34000 Kragujevac, Srbija

Save Kovačević bb

Tel/Fax (+381) 34 503 - 500

e-mail: info@sumadijasajam.rs