Šampionski pehar novosadskog sajma opet u rukama najboljih!
16.10.2017.

 

U periodu od 05. do 07. oktobra 2017. godine, u Master hali Novosadskog sajma, održan je jubilarni 50. Međunarodni sajam turizma. Među mnogobrojnim učesnicima koji su podržali ovu manifestaciju veliku pažnju posetilaca privukao je prepoznatljiv štand prvog nacionalnog lanca hotela u Srbiji. Reč je o Prezident Hotelima ***** koji iz godine u godinu potvrđuju zašto su stvarno najbolji u regionu.

A da se rad i trud cene i poštuju dokazuju i nagrade koje je Prezident i ove godine sa ponosom osvojio. Na svečanoj dodeli priznanja Novosadskog Sajma održanoj u četvrtak 05. oktobra 2017. godine, Prezident Hoteli ***** su još jednom potvrdili svoj status kao najbolji nacionalni lanac hotela u regionu i tom prilikom osvojili 4 velike zlatne medalje i šampionski pehar Novosadskog Sajma za najviši kvalitet hotelsko-ugostiteljskih usluga i dodatnih sadržaja.

„Prezident“ je ove godine dao svoj doprinos i na „Gastro planetu“ u okviru kojeg je šef kuhinje održao prezentaciju i degustaciju vrhunskih specijaliteta.

U okviru ovog višesturko nagrađivanog hotelskog lanca u Srbiji trenutno posluju tri hotela najviših kategorija:

Prezident Hotel ***** Novi Sad

Premier Prezident Hotel ***** Sremski Karlovci i

Hotel Vila Prezident **** Sremski Karlovici

Ovom prilikom je još jedanput u nizu svaki od hotela iz lanca pojedinačno odlikovan poveljom i velikom zlatnom medaljom za kvalitet čime je potvrđeno da svaki od njih održava vrhunski nivo usluga bez obzira na godine koje prolaze.