Srećna i uspešna nova 2013. godina !
01.01.1970.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima uspešnu i srećnu novu 2013 godinu! Novu poslovnu godinu započnite sa našim novim izdanjima. Privredni Imenik Srbije 2013 (Štampano izdanje) je uveliko u štampi i izlazak očekuje se do kraja januara 2013 nakon čega će uslediti distribucija ovog izdanja pretplatnicima i oglašivačima. O svemu ovome bićete blagovremeno obavešteni na ovim stranicama i putem newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije za 2013 godinu na CD-u je u fazi kontrole i pakovanja i distribucija pretplatnicima će otpočeti u utorak 15.01.2013. preko Pošte Srbije i naše kurirske službe.

Podsećamo pretplatnike na elektronsko izdanje da je za korišćenje kompletne baza podataka ovog izdanja neophodno da se po instalaciji jave izdavaču radi registracije svoje kopije programa na telefone redakcije ili preko kontakt obrasca. Biće dovoljan jedan poziv telefonom ili slanje jednog e-maila sa neophodnim podacima za registraciju programa Privrednog Imenika Srbije za 2013 godinu.

Molimo sve pretplatnike i oglašivače koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču Privrednog Imenika Srbije, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2012 godini.