TE.ST. NEW COMPANY Mali Iđoš – Najsavremenije tehnologije za obradu metala
14.11.2017.

 

Kompanija TE.ST. NEW COMPANY je osnovana 2006. godine. Nalazi se u Malom Iđošu u industrijskoj zoni na površini od 4,3 ha. Poseduje 4 proizvodna pogona na površini od 4.800 m2. Svi prostori su pod mostnim dizalicama. Firma je opremljena mašinama za obradu metala i bilo koju vrste teške bravarije. Bavi se proizvodnjom mašina po italijanskoj tehnologiji za prefabrikaciju betona, prenaprezanje betona i obradu i distribuciju betona.

TE.ST. NEW COMPANY poseduje najsavremeniju tehnologiju za obradu metala. Kompanija nudi brzu i kvalitetnu uslugu po pristupačnim cenama. Laser od 4 kw sa radnom površinom 6000 x 2000 mm omogućava sečenje lima do 15 mm, a presa od 640 t, dužine 6000 mm, kontrolisana laserski, vrši precizno savijanje. Osim sečenja i savijanja firma se bavi peskarenjem, kao i svim poslovima teške bravarije.

TE.ST. NEW COMPANY je mlada, dinamična i fleksibilna kompanija, kompjuterski opremljena u korak sa vremenom, podržana od strane visoke profesionalnosti zaposlenih i na visokom tehnološkom nivou mašina. Cilj kompanije je da se odgovori na potrebe klijenta koji zahtevaju visok kvalitet proizvoda čak i sa visokom tehnoloskom stopom.

TE.ST. NEW COMPANY može ponuditi svoj asortiman usluga i proizvoda, kako na nacionalnom, tako i na internacionalnom tržištu.

Usluge koje pruža firma TE.ST. NEW COMPANY su:

Sečenje laserom i savijanje presom

Za obradu lima, sečenje i savijanje, koristi se mašine Warcom. Sečenje laserom je danas jedna od najrasprostranjenijih tehnika za obradu materijala, a posebno čeličnih limova. Zahvaljujući konstatnim ulaganjima u najnaprednije tehnologije kompanija TE.ST. NEW COMPANY je u mogućnosti da:

• koristi tehnologiju sečenja laserom za obradu lima i da realizuje bilo koji tip geometrije na limu karbonskog željeza, čeliku i aluminijumu do debljine od 15 mm

• osim toga firma poseduje jednu presu za savijanje, poslednje genercije, kompletno kontrolisanu laserom Jedan takav napredni tehnološki sektor omogućava značajnu efikasnost raznih procesa.

Proizvodnja mašina

Kompanija TE.ST. NEW COMPANY bavi se proizvodnjom mašina po italijanskoj tehnologiji za prefabrikaciju betona, prenaprezanje betona i obradu i distribuciju betona.

Obrada metala

Firma TE.ST. NEW COMPANY je opremljena za obradu metala i bilo koju vrstu teške bravarije.

Više informacija potražite na sajtu kompanije TE.ST. NEW COMPANY >>>

Kontakt informacije za kompaniju TE.ST. NEW COMPANY na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>