Uskoro izlazi iz štampe Privredni Imenik Srbije 2010
01.01.1970.

 

Izlazak štampanog izdanja Privrednog Imenika Srbije očekuje se u poslednjoj nedelji januara. Direktno iz štamparije biće obavljena distribucija najpre naručiocima u pretplati i oglašivačima. Distribucija Privrednog Imenika Srbije biće obavljena preko Pošte u 4-5 turnusa počev od 27.01.2010. i o tome ćete blagovremeno biti obavešteni preko newsletter-a.

Uzrok malom zakašnjenju bio je relativno veliki broj izmena koje su izdavaču dostavljene u poslednjem trenutku pred ulazak u štampu, u prvoj polovini decembra 2009, ali i činjenica da je jedan ne mali broj nesavesnih oglašivača svoje materijale i gotove oglase dostavio sa velikim zakašnjenjem.

Molimo sve naručioce naših izdanja u pretplati da izmire svoje obaveze prema izdavaču, jer se radi o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2009 godini. Uskoro će uslediti korekcija cenovnika za 2010/11 godinu što će biti povod da izdavač isporuči nove račune pretplatnicima koji nisu izmirili svoje obaveze u skladu sa uslovima iz ugovora-narudžbenice.