WINTERFEST - ZIMSKI VAŠAR U SUBOTICI
13.12.2016.

 

Javno komunalno preduzeće SUBOTIČKE PIJACE poziva sve sugrađane i posetioce Grada Subotice da posete tradicionalni zimski vašar–WINTERFEST, koji se održava u periodu od 5. decembra 2016. godine do 13. januara 2017. godine na Trgu Republike u Subotici.

Zimski vašar će biti otvoren za posetioce svakoga dana od 9 do 21 u periodu od 5. decembra 2016. godine do 13. januara 2017. godine na Trgu Republike u Subotici.

WINTERFEST zimski vašar organizuje se u cilju očuvanja tradicije izrade narodnih rukotvorina, prezentovanja velikog broja proizvoda retkih i starih zanatlija regiona, uvek iznova zanimljivih umetničkih ručnih radova, promocije široke ponude domaće i organske hrane, bogate ponude različitih vrsta kuvanog vina, kao i gastronomske ponude tradicionalnih jela sa ovdašnjeg područja, a sve u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Na preko 70 prodajnih štandova zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači predstaviće se posetiocima sa svojim umetničkim rukotvorinama, originalnim idejama za poklone, slatkišima i toplim napicima, uz mnoge ponude za decu.

Zimski vašar WINTERFEST biće propraćen prigodnim kulturno-umetničkim programom u organizaciji Grada Subotice i kao i prethodnih godina, predstavljaće omiljeno sastajalište kako mlađih, tako i starijih generacija sugrađana i dragih gostiju Grada Subotice.

Organizator WINTERFEST zimskog vašara su JKP SUBOTIČKE PIJACE:

 

24000 Subotica

Đure Đakovića 23/I

Tel: +381 (0)24 555-013

suboticasajam@gmail.com

www.supijace.co.rs

Više informacija o manifestaciji, spisak izlagača i način prijavljivanja potražite na sajtu organizatora JKP Subotičke pijace >>>

Informacije o JKP SUBOTIČKE PIJACE na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>