ŽELIMO VAM SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2015. GODINU !
01.01.1970.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećnu i uspešniju novu 2015. godinu! Novu poslovnu godinu započnite sa našim novim izdanjima. Novo specijalno godišnje izdanje Privrednog Imenika Srbije-Katalog 2015. je u završnoj fazi pripreme za štampu i njegov izlazak očekuje se do kraja januara 2015. godine, nakon čega će uslediti distribucija svim korisnicima naših izdanja.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije (Program/CD) je u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija naručiocima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika. Distribucija oba naša izdanja biće obavljena preko Pošte Srbije i naše kurirske službe. O svemu ovome bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

Podsećamo pretplatnike na elektronsko izdanje (Program/CD) da je za korišćenje kompletne baza podataka ovog izdanja neophodno da po instalaciji programa izvrše registraciju svoje kopije. Registrovani korisnik postajete tako što ćete po instalaciji programa izdavaču e-poštom dostaviti tražene informacije iz obrasca registracija programa. U odgovoru dobijate parametre za aktivaciju Vašeg programa i sve dalje operacije obavljete iz programa preko interneta.

Molimo sve pretplatnike i oglašivače u izdanjima Privrednog Imenika Srbije koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2014 godini.

JOŠ JEDNOM SVIMA ŽELIMO SREĆNU I USPEŠNU 2015. GODINU !