ŽELIMO VAM SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2017. GODINU
30.12.2016.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećnu i uspešnu novu 2017. godinu! Novu poslovnu godinu započnite sa izdanjima Privrednog Imenika Srbije: Specijalno godišnje dvojezično izdanje Privrednog Imenika Srbije-Katalog 2017. i elektronsko izdanje Program/CD na Srpskom i Engleskom jeziku.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2017. godinu sa 500 poslovnih subjekata iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije je u završnoj fazi pripreme za štampu i njegov izlazak očekuje se do kraja januara 2017. godine, nakon čega će uslediti distribucija svim oglašivačima i korisnicima naših izdanja.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije (Program/CD) od nove godine će biti dostupno na Srpskom ili Engleskom jeziku. Program se nalazi u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija naručiocima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Distribucija oba izdanja biće obavljena preko Pošte Srbije i naše kurirske službe. O terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

 

PRIVREDNI IMENIK SRBIJE ŽELI

SVIM SARADNICIMA, PARTNERIMA, OGLAŠIVAČIMA I PRETPLATNICIMA

SREĆNU I USPEŠNU POSLOVNU 2017. GODINU