Zimski vašar WinterFest u Subotici
27.11.2017.

 

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ poziva sve sugrađane i posetioce Grada Subotice da posete tradicionalni Zimski vašar „Winterfest“, koji će se održati u periodu od 5. decembra 2017. godine do 13. januara 2018. godine na Trgu Republike u Subotici. Zimski vašar će biti otvoren za posetioce svakoga dana od 9 do 21 h.

„Winterfest“ zimski vašar organizuje se u cilju očuvanja tradicije izrade narodnih rukotvorina, prezentovanja velikog broja proizvoda retkih i starih zanatlija regiona, uvek iznova zanimljivih umetničkih ručnih radova, promocije široke ponude domaće i organske hrane, bogate ponude različitih vrsta kuvanog vina, kao i gastronomske ponude tradicionalnih jela sa ovdašnjeg područja, a sve u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Na preko 70 prodajnih štandova zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači predstaviće se posetiocima sa svojim umetničkim rukotvorinama, originalnim idejama za poklone, slatkišima i toplim napicima, uz mnoge ponude za decu.

Zimski vašar „Winterfest“ biće propraćen prigodnim kulturno-umetničkim programom u organizaciji Grada Subotice, i kao i prethodnih godina, predstavljaće omiljeno sastajalište kako mlađih, tako i starijih generacija sugrađana i dragih gostiju Grada Subotice.

Srdačno Vas očekujemo!

Više o događaju, spisku izlagača i druge informacije potražite na sajtu organizatora JKP Subotičke pijace:

JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE "SUBOTIČKE PIJACE" SUBOTICA

Ðure Ðakovića 23/I, 24000 Subotica, Srbija

Telefon: +381(0)24 555-013

e-mail: direkcija@supijace.co.rs

www.supijace.co.rs