Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir Hemofarm Stada
Moji Brendovi
D Express Imlek
Srbijagas


ENMON

DOO ZA TRGOVINU, UVOZ I IZVOZ KERAMIČKIH PLOČICA, GRANITNE KERAMIKE, SANITARIJA, GALANTERIJE I PRATEĆE OPREME ZA KUPATILA

11000 BEOGRAD

BULEVAR OSLOBOĐENJA 201.

Telefon: (011) 7856-060
Telefaks: (011) 7856-020
Salon, Mihaila Gavrilovića 6 (Južni Bulevar): (011) 6555-498
Telefaks: (011) 6555-499
Salon Žarkovo, Ratka Mitrovića 153: (011) 2310-846
Telefaks: (011) 2310-847
Salon, Bulevar Kralja Aleksandra 518-A: (011) 7478-892
Telefaks: (011) 7478-777
Salon, Višnjička 69: (011) 2756-329
Telefaks: (011) 2756-392
Salon, Ustanička 205-B: (011) 2895-686
Salon Zemun, Slavonska 1: (011) 2612-655
Salon Jajinci, Bulevar Jna 20-A: (011) 3940-053

E-mail adresa: office@enmongroup.com

Web adresa: www.enmongroup.com

PIB: 101821921
Matični broj: 07513631

Informacije o delatnostima koje obavlja ova firma:

O nama

ENMON d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila. Pored toga posedujemo i pogon za proizvodnju praškastih materijala (lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, glet masa, španski zid, terofa, bavalit beli). Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.
Preduzeće je osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Danas preduzeće čine preko 300 zaposlenih.
Sa razvojem tržišta i prodajnih regiona razvija se preduzeće ENMON koje prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da ENMON trenutno raspolaže sa najboljom, najpotpunijom i najpovoljnijom ponudom u Srbiji, a u prilog tome govori preko sto stalnih kupaca koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas.
Takođe, od početka rada pratimo mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene.
Mogućnost prevoza našim kamionima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.
Dosad su poverenje ENMON-u ukazali Ratko Mitrović, Napred, Energoprojekt i mnoge druge renomirane građevinske firme.

"ENMON KG"d.o.o. sa sedištem u Žirovnici, Kragujevac, obavlja usluge veleprodaje i maloprodaje od 1996. godine i ujedno predstavlja distributivno-skladišni centar za Centralnu i Južnu Srbiju. Od 2004. godine oslonac u radu predstavlja carinsko skladište površine 5.820 m². Izložbeni salon u Žirovnici koji se nalazi na 15 kilometara od Kragujevca prema auto putu Beograd - Niš, predstavlja jedan od najreprezentativnijih te vrste u Srbiji, na prostoru od 1100 m² svi artikli iz našeg prodajnog asortimana su izloženi po svetskim standardima. 
ENMON KG kao direktni dobavljač proizvoda svih renomiranih domaćih fabrika i direktni uvoznik artikala svetski poznatih proizvođača, raspolaže skladištem koje se prostire na placu površine 30.000 m².
Ključni element uspeha firme je negovanje uspešne poslovne saradnje sa svojim partnerima (kupcima i dobavljačima) kao i svakodnevno kreiranje novih ideja i otvaranje novih tržišnih šansi uočenih veštim analitičkim planiranjem i istraživanjem tržišta.

 

Trgovina

U početku svog rada ENMON doo se bavio isključivo veleprodajom, a od 1996. godine počinje da otvara i svoje maloprodajne objekte.
Najveći deo Enmonovog poslovanja je usmeren na poslove veleprodaje.
Imamo veliki broj kupaca u veleprodaji u gotovo svim gradovima u Srbiji. Iz godine u godinu broj kupaca u veleprodaji se povećava. Sve veći izbor robe i mogućnost direktne otpreme našim šleperima dovodi do stalnog povećanja kupaca.
Poslednjih nekoliko godina smo otvorili i svoje maloprodajne objekte u Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu, Kragujevcu, Paraćinu i Nišu. U našim maloprodajnim objektima želimo da na najbolji način prikažemo celokupan asortiman naših proizvoda kupcima u veleprodaji i maloprodaji.

 

Proizvodnja

Preduzeće poseduje i pogon za proizvodnju praškastih materijala (lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, glet masa, španski zid, terofa, bavalit beli). Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

Usluge

Mogućnost prevoza našim kamionima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada. U transport uključena pored postojećih Mercedesa, Volvoa i nova dva šleper vozila Skanija, a Enmon Banja Luka dobio svoje prvo šleper vozilo Mercedes Actros.

ENMON je u svojoj ONLINE PRODAVNICI omogućio svim posetiocima sajta kupovinu iz fotelje uz korišćenje popusta i mogućnost odloženog plaćanja. Nominalne cenovnike bez iskazanih popusta mogu se videti na linkovima Dobavljači > Uvozni program i Dobavljači > Domaći program.

Isporuka za narudžbine na teritoriji Srbije vrši se uz naplatu troškova transporta prema cenovniku Enmon-a, a rok isporuke je 5 do 7 dana.

 

 

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Bambi
CUBI Vila Prezident **** Sremski Karlovci
Rotor Poliklinika Nada Diva
DRVOPROMET-KULA Visaris doo

Katalog 2016.

Privredni Imenik Srbije - Katalog 2016. je specijalno godišnje B2B izdanje na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 uspešnih i značajnih firmi iz Srbije >>>

Besplatno preuzmite Program

Program Privrednog Imenika Srbije (elektronsko izdanje) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
Autobuski prevoz
ADRIAHOST
Eurodom doo Beograd Premier Prezident Hotel Petite Geneve Petrovic Mag-medica Novi Sad Proverbum Panšped Novi Sad Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Univerzitet Dzon Nezbit Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Keramika Kanjiza Ehom Auto Yugorosgaz Knjaz Milos ad Italijanski institut za kulturu