Ažuriranje i upis novih informacija

 

Ažuriranje podrazumeva upis novih informacija, brisanje nevažećih i evidenciju svih promena u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije. Ovaj posao sprovodi izdavač na osnovu informacija prikupljenih terenskim i telefonskim anketama, kao i informacija dobijenih direktno preko online obrasca za ažuriranje i upis novih informacija.

Važna napomena: Ažuriranje podataka od strane izdavača je potpuno besplatno za poslovne subjekte koji daju te podatke!

Činjenica je da su u Srbiji veoma česte transformacije i reorganizacije privrednih subjekata i u tom smislu promene adresa i brojeva telefona su skoro redovna pojava. Jedan značajan procenat poslovnih subjekata od ukupnog broje registrovanih kod Agencije za privredne registre Srbije je zapravo neaktivan (najčešći razlog je blokada računa, što je uglavnom uvod u stečaj) pa se i zbog toga postavlja pitanje da li su podaci o njima relevantni za bazu podataka Privrednog Imenika Srbije. Dodatni problem je i dalje visoka dinamika gašenja starih i osnivanja novih poslovnih subjekata.

Ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije ima za cilj redovno evidentiranje svih promena radi prezentovanja što tačnijih informacija o aktivnim poslovnim subjektima sa teritorije Republike Srbije u svim našim izdanjima, kao i na drugim internet pretraživačima B2B baza podataka.

Baza podataka Privrednog Imenika Srbije se redovnim ažuriranjem priprema i uređuje za potrebe izdavanja:

  • Online Privrednog Imenika Srbije na internetu sa bazom podataka koja se svakodnevno ažurira svežim informacijama.
  • Elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije (Program/CD) koje se jednom mesečno ažurira novim informacijama.
  • Štampanog izdanja Privrednog Imenika Srbije (Katalog) koje izlazi najmanje jednom godišnje.

Sve promene podataka privredni subjekti mogu dostaviti izdavaču na jedan od tri načina:Online obrazac za upis i ažuriranje podataka

Naziv:
Delatnost:
Mesto:
Poštanski broj:
Ulica i broj:
Matični broj:
PIB:
Šifre delatnosti:
Kontakt preduzeća / preduzetnika
9. Pozivni broj:
Brojevi telefona:
Brojevi telefaksa:
Internet adresa:
E-mail:
Kontakt osoba:
Napomena:

Informacije koje nam dostavljate preko ovog obrasca koriste se isključivo za ažuriranje podataka u izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Internet, elektronsko i štampano izdanje).

dva + sedam = (Upisati rezultat malim slovima)

Polje iznad je obavezno i služi za sprečavanje slanja neželjenih upita. Rezultat sabiranja morate upisati malim slovima.


2. Obrazac-Upitnik za slanje poštom i elektronskom poštom

  • Preuzmite dokument Upitnik
  • Popunite Upitnik
  • Potpis onoga ko daje podatke i pečat firme su obavezni
  • Dostavite Upitnik izdavaču na sledeću adresu:

TELCOM
Redakcija Privrednog Imenika Srbije
11000 Beograd
Nebojšina 53


3. Slanje informacija elektronskom poštom

Ovaj način podrazumeva dostavljanje napred traženih informacija o poslovnom subjektu iz Upitnika sa evidencionim listom putem elektronske pošte na e-mail adresu redakcije office@privredni-imenik.com

U tom slučaju možete očekivati proveru tačnosti podataka od strane administratora ili urednika baze podataka Privrednog Imenika Srbije.