Pretplata

 

Poručivanjem u pretplati i rezervacijom oglasnog prostora u Privrednom Imeniku Srbije ne samo što dobijate svoje primerke i oglasni prostor u njegovim izdanjima po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, već imate mogućnost BESPLATNOG upisa podataka i oglašavanja u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije. Tako informacija o vašoj firmi postaje dostupna poslovnim ljudima iz cele Srbije, regiona i šire tokom cele jedne kalendarske godine, a predviđene su i druge pogodnosti za sve stare pretplatnike i oglašivače...

Pretplatnici na bilo koje od naših izdanja dobijaju BESPLATNO upis podataka i objavu oglasa na odgovarajućem prostoru, prvo na internet stranama Privrednog Imenika Srbije, a zatim i u elektronskom i štampanom izdanju, kao i mogućnost besplatne registracije za korišćenje svih usluga i servisa na ovom sajtu u toku trajanja pretplate.


Pretplatnici na elektronsko izdanje (Program/CD) dobijaju BESPLATNO upis podataka i objavu oglasa na odgovarajućem prostoru, prvo na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a zatim i u elektronskom i štampanom izdanju.


Oglašivači u bilo kojem od izdanja Privrednog Imenika Srbije (internet, štampano i elektronsko izdanje) dobijaju odgovarajući oglasni prostor u svim izdanjima u skladu sa uređivačkom koncepcijom i dobijaju BESPLATNO Katalog i/ili Program/CD po izlasku iz štampe.

Poručivanje preko interneta

Kod naručivanja proizvoda i usluga Privrednog Imenika Srbije obavezno upišite u odgovarajuća polja količine koje poručujete, popunite deo obrasca sa opštim podacima o poručiocu, koji se razlikuje za pravna i fizička lica i odaberite način na koji ćemo Vam dostaviti dokument za plaćanje.

Pritiskom na dugme naruči pokrećete postupak poručivanja i ukoliko ste ispravno popunili obrazac (obavezna polja) veoma brzo ćete dobiti dokument na osnovu kojega vršite plaćanje isključivo na tekući račun izdavača.


Narudžbenica

R.b. Naziv Cena (din) Količina
1 Privredni Imenik Srbije - Program 2019. 9.900,00
2 Oglas START PAKET (Oglas na sajtu i u programu + Program) 12.900,00

U cene nije uračunat PDV po stopi od 20%

 

Vaši podaci

 
Naziv firme
PIB
Adresa
Mesto
Poštanski broj
Fizičko lice
Broj telefona
E-mail
Profaktura
Napomena
Za pravna lica sva polja sem "napomene" i "e-maila" su obavezna. Ukoliko želite da Vam profakturu dostavimo e-mailom, proverite da li ste upisali ispravnu e-mail adresu. Ukoliko spadate u kategoriju pravnih lica, kao oglašivač ili pretplatnik na neko od izdanja Privrednog Imenika Srbije, obavezno navedite sve podatke o firmi i broj ugovora-narudžbenice u polju napomena.
dva + sedam = (Upisati rezultat tekstualno malim slovima)

Polje iznad je obavezno i služi za sprečavanje slanja neželjenih upita.

Rok za isporuku Privrednog Imenika Srbije - Program/CD je odmah po uplati celokupnog iznosa na tekući račun izdavača. Troškovi isporuke preko Pošte Srbije su uračunati u cenu.

Stari korisnici Programa, kojima je istekla pretplata (licenca), mogu nastaviti da koriste Program odmah po izvršenoj uplati/obnovi pretplate i licenca za ažuriranje softvera im važi u narednih godinu dana.

Katalog za 2018. Privrednog Imenika Srbije izlazi iz štampe u januaru 2018. godine i prvo se distribuira pretplatnicima i oglašivačima.

Plaćeni oglasi se postavljaju na sajtu Privrednog Imenika Srbije u toku prvog redovnog ažuriranja sadržaja, a najkasnije 8 dana od dana uplate.