Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

ImlekLLOYD'S REGISTER
Danube
D ExpressComTech Systems
Srbijagas


Privredni Imenik Srbije - Program/CD

Programski paket sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije

Modularni programski paket Telcom Poslovne Aplikacije sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije predstavlja kompletne informacije za kontakt sa aktivnim privrednim subjekatima iz Republike Srbije. Program možete preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije ili dobiti na CD-u sa odgovarajućom digitalnom i štampanom dokumentacijom.

Privredni Imenik Srbije - CD Privredni Imenik Srbije
Program/CD

Cena: 9.900,00 dinara

Poručivanje Programa >>>

BESPLATNO preuzimanje >>>


Koje prednosti nudi Program?

U odnosu na online, a posebno štampano Program nudi mnoge prednosti, naročito kod pretraživanja i sortiranja sadržaja, jer omogućava pretrage po svim parametrima pojedinačno, kombinovane pretrage sa dva ili više parametara, snimanje i čuvanje pretraga. Tako sačuvane odabrane informacije korisnici Programa mogu eksportovati u txt fajlove i iskoristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka.

Program radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija programa su veoma brzi i jednostavni, a bilo kakva obuka za korišćenje programa je suvišna jer rezultate vidite odmah pošto dodirnete tastaturu vašeg računara, a na raspolaganju su Vam i veoma korisni HELP fajlovi.

I ovde je primenjena Klasifikacija delatnosti Privrednog Imenika Srbije usklađena sa zvaničnom Klasifikacijom delatnosti, što znatno pojednostavljuje pretraživanje sadržaja baze podataka Privrednog Imenika Srbije, jer je zadržana postojeća zvanična nomenklatura šifara i naziva delatnosti kojih ima 638. Jedina razlika u odnosu na zvaničnu Klasifikaciju delatnosti je veći broj kategorija kojih ima 36 u Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

U novom izdanju Programa proširena je struktura podataka o firmama koju osim osnovnih informacija vezanih za naziv, delatnost, adresu i brojeve telefona, e-mail i internet adrese čine još i matični broj, PIB, opština i okrug. Korporativni identitet firmi iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije upotpunjen je grafičkim prikazom logotipa i banera.

Novost su linkovi za proveru informacija na non-stop ažurnom sajtu Privrednog Imenika Srbije, kao i linkovi prema Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije i novi poboljšani i pregledniji alati za pomoć korisnicima Programa.

Kupovinom elektronskog izdanja i registracijom svoje kopije Programa ostvarujete pravo na upis i objavu podataka u svim izdanjima (Internet, štampano, elektronsko izdanje), kao i trajno pravo na preuzimanje svih novijih verzija Programa (Upgrade) i pravo na redovno osvežavanje baze podataka Privrednog Imenika Srbije u toku trajanja jednogodišnje pretplate (Update). Više o tome na strani Update & Upgrade...


Verzija Programa za besplatno preuzimanje

Svi posetioci ovih stranica mogu potpuno BESPLATNO preuzeti Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije. Po instalaciji Programa možete koristiti i isprobati sve alate i mogućnosti koje nudi naša aplikacija. Napominjemo da radite sa NEREGISTROVANOM verzijom Programa, pri čemu imate ograničeni pristup bazi podataka i vidite samo oko 5% od ukupnog broja privrednih subjekata. Kupovinom i registracijom svoje kopije Programa možete koristiti kompletnu bazu podataka elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Za preuzimanje BESPLATNE verzije Programa Privrednog Imenika Srbije kliknite na baner ispod:

Download DEMO verzije Privrednog Imenika Srbije


Registracija Programa

Sve dok ne obavite registraciju svoje kopije Programa radite u NEREGISTROVANOJ verziji i imate ograničen pristup podacima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije.

Kao registrovani korisnik, kupac licence za Program Privrednog Imenika Srbije imate pristup svim informacijama iz baze podataka i mogućnost redovnog kvartalnog ažuriranja Programa i podataka preko interneta.

Da biste registrovali svoju kopiju Programa morate imati ugovor/narudžbenicu ili plaćenu licencu za Programa Telcom Poslovne Aplikacije sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije za tekuću godinu.

Registraciju obavljate jednokratno posle instalacije Programa na Vašem računaru!

Šifru i aktivacioni ključ, neophodne za registraciju Programa možete dobiti u 2 koraka:

1) Pošto ste izvršili instalaciju Programa na svom računaru, na e-mail adresu izdavača office@privredni-imenik.com dostavite sledeće podatke:

NAZIV FIRME (KORISNIK PROGRAMA)
ADRESA
PIB
BROJ UGOVORA (AKO GA IMA)
KONTAKT OSOBA
KONTAKT TELEFON
E-MAIL ADRESA
VAŠ IDENTIFIKACIONI BROJ (IZ OBRASCA REGISTRACIJA U PROGRAMU)

2) Šifru i aktivacioni ključ koje ste dobili u povratnom e-mail-u od izdavača Privrednog Imenika Srbije upisujete u odgovarajuća prazna polja u obrascu Registracija. Pritiskom na dugme Registracija programa Vaša kopija Programa je REGISTROVANA i posle restartovanja programa prelazite u režim rada sa registrovanom verzijom, što podrazumeva pristup svim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije, kao i upgrade programa i update baze podataka iz samog programa preko interneta u toku trajanja pretplate.

Poručivanje elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije (Program/CD) >>>

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Knjaz Miloš ad
Mlekara Subotica Cubi
Pokrajinski zavod za zaštitu prirode Proverbum
Srbijaput ad

Najstarije B2B izdanje u Srbiji >>>

Besplatno preuzmite Program

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije (Program) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku. >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju. >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

SMS - Vizit karta

SMS-Vizit karta predstavlja visoko personalizovani sistem, namenjen oglašivačima na sajtu Privrednog Imenika Srbije, pomoću kojeg se drugim firmama, partnerima, saradnicima i potrošačima omogućava direktan, jednostavan i brz pristup informacijama o firmi, uz minimalne troškove... >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
ADRIAHOST
Autobuski prevoz
Yogorosgaz ad Lukoil Srbija
Eurodom doo Beograd Petite Geneve Petrovic Premier Prezident Hotel Mag-medica Novi Sad Brock doo Beograd Keramika Kanjiza Konsing Group Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Hemofarm ad Suboticka toplana Top-Stop-Auto Novi Sad Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Ghetaldus Pionir Bosch Rexroth Italijanski institut za kulturu Infostan JKP