Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir Hemofarm Stada
Moji Brendovi
D Express Imlek
Srbijagas


Elektronsko izdanje - Privredni Imenik Srbije (Program/CD)

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije-Program je modularni programski paket sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije i predstavlja kompletne informacije za kontakt sa aktivnim privrednim subjekatima iz Republike Srbije. Program možete preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije ili dobiti na CD-u sa odgovarajućom digitalnom i štampanom dokumentacijom.

Privredni Imenik Srbije - CD Privredni Imenik Srbije
Program/CD

Cena: 9.900,00 dinara

Poručivanje Programa >>>

BESPLATNO preuzimanje >>>


Koje prednosti nudi Program?

U odnosu na online, a posebno štampano izdanje, Program nudi mnoge prednosti, naročito kod pretraživanja i sortiranja sadržaja, jer omogućava pretrage po svim parametrima pojedinačno, kombinovane pretrage sa dva ili više parametara, snimanje i čuvanje pretraga. Tako sačuvane odabrane informacije korisnici Programa mogu eksportovati u txt fajlove i iskoristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka.

Program radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija programa su veoma brzi i jednostavni, a bilo kakva obuka za korišćenje programa je suvišna jer rezultate vidite odmah pošto dodirnete tastaturu vašeg računara, a na raspolaganju su Vam i veoma korisni HELP fajlovi.

I ovde je primenjena Klasifikacija delatnosti Privrednog Imenika Srbije usklađena sa zvaničnom Klasifikacijom delatnosti, što znatno pojednostavljuje pretraživanje sadržaja baze podataka Privrednog Imenika Srbije, jer je zadržana postojeća zvanična nomenklatura šifara i naziva delatnosti kojih ima 638. Jedina razlika u odnosu na zvaničnu Klasifikaciju delatnosti je veći broj kategorija kojih ima 36 u Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

U ovom izdanju Programa proširena je struktura podataka o firmama koju osim osnovnih informacija vezanih za naziv, delatnost, adresu i brojeve telefona, e-mail i internet adrese čine još i matični broj, PIB, opština i okrug. Korporativni identitet firmi iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije upotpunjen je grafičkim prikazom logotipa i banera.

Tu su i linkovi za proveru informacija preko non-stop ažurne baze podataka na sajtu Privrednog Imenika Srbije, kao i linkovi prema Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije i novi poboljšani i pregledniji alati za pomoć (HELP) korisnicima Programa.

Kupovinom elektronskog izdanja i registracijom svoje kopije Programa ostvarujete pravo na upis i objavu podataka u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (iInternet, štampano i elektronsko izdanje), kao i trajno pravo na preuzimanje svih novijih verzija Programa (Upgrade) i pravo na redovno ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije preko interneta u toku trajanja jednogodišnje pretplate (Update). Više o tome na strani Update & Upgrade...


Verzija Programa za besplatno preuzimanje

Svi posetioci ovih stranica mogu potpuno BESPLATNO preuzeti Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije. Po instalaciji Programa možete koristiti i isprobati sve alate i mogućnosti koje nudi naša aplikacija. Napominjemo da radite sa NEREGISTROVANOM verzijom Programa, pri čemu imate ograničeni pristup bazi podataka i vidite samo oko 5% od ukupnog broja privrednih subjekata. Kupovinom i registracijom svoje kopije Programa možete koristiti kompletnu bazu podataka elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Za preuzimanje BESPLATNE verzije Programa Privrednog Imenika Srbije kliknite na baner ispod:

Download DEMO verzije Privrednog Imenika Srbije


Registracija Programa

Sve dok ne obavite registraciju svoje kopije Programa radite u NEREGISTROVANOJ verziji i imate ograničen pristup podacima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije.

Kao registrovani korisnik, kupac licence za Program Privrednog Imenika Srbije imate pristup svim informacijama iz baze podataka i mogućnost redovnog ažuriranja Programa i podataka preko interneta.

Da biste registrovali svoju kopiju Programa morate imati ugovor/narudžbenicu ili plaćenu licencu za Program Telcom Poslovne Aplikacije sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije.

Registraciju obavljate jednokratno posle instalacije Programa na Vašem računaru!

Šifru i aktivacioni ključ, neophodne za registraciju Programa možete dobiti u 2 koraka:

1) Pošto ste izvršili instalaciju Programa na svom računaru, na e-mail adresu izdavača office@privredni-imenik.com dostavite sledeće podatke:

NAZIV FIRME (KORISNIK PROGRAMA)
ADRESA
PIB
BROJ UGOVORA (AKO GA IMA)
KONTAKT OSOBA
KONTAKT TELEFON
E-MAIL ADRESA
VAŠ IDENTIFIKACIONI BROJ (IZ OBRASCA REGISTRACIJA U PROGRAMU)

2) Šifru i aktivacioni ključ koje ste dobili u povratnom e-mail-u od izdavača Privrednog Imenika Srbije upisujete u odgovarajuća prazna polja u obrascu Registracija. Pritiskom na dugme Registracija programa Vaša kopija Programa je REGISTROVANA i posle restartovanja programa prelazite u režim rada sa registrovanom verzijom, što podrazumeva pristup svim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije, kao i upgrade programa i update baze podataka iz samog programa preko interneta u toku trajanja pretplate.

Poručivanje elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije (Program/CD) >>>

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Bambi
CUBI Vila Prezident **** Sremski Karlovci
Rotor Poliklinika Nada Diva
DRVOPROMET-KULA Visaris doo

Katalog 2016.

Privredni Imenik Srbije - Katalog 2016. je specijalno godišnje B2B izdanje na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 uspešnih i značajnih firmi iz Srbije >>>

Besplatno preuzmite Program

Program Privrednog Imenika Srbije (elektronsko izdanje) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
Autobuski prevoz
ADRIAHOST
Eurodom doo Beograd Premier Prezident Hotel Petite Geneve Petrovic Mag-medica Novi Sad Proverbum Panšped Novi Sad Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Univerzitet Dzon Nezbit Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Keramika Kanjiza Ehom Auto Yugorosgaz Knjaz Milos ad Italijanski institut za kulturu