Posebne usluge oglašavanja


 

Pored oglašavanja na definisanim oglasnim pozicijama na sajtu Privrednog Imenika Srbije izdavač je u mogućnosti da ponudi posebne usluge oglašavanja u vidu Premium MOB oglašavanja na sajtu za pretrage na mobilnim telefonima i tablet uređajima.

Premium MOB oglas na mobilnim i tablet uređajima

Premium MOB oglas na mobilnim telefonim i tablet uređajima je nova usluga, jer je novi, redizajnirani sajt Privrednog Imenika Srbije prilagođen i za korišćenje na mobilnim telefonima, tablet, notebook i laptop uređajima.

Premium MOB oglas je baner dimenzija 320 x 50 pix koji se uvek vidi u dnu ekrana kada se sajt Privrednog Imenika Srbije pregleda preko mobilnih telefona ili tablet uređaja.

Premium oglašavanje na mobilnim telefonima i tablet uređajima je namenjeno kategoriji klijenata čija je ciljna grupa sve šira populacija korisnika mobilnih aplikacija za pristup internetu i sve veći broj korisnika raznovrsnih usluga dizajniranih specijalno za mobilne telefone.

Sajt Privrednog Imenika Srbije je jedan od posećenijih B2B specijalizovanih portala u Srbiji, sa dnevnom posetom od oko 7.000 radnim danima. Novi biznis model koji uključuje i stranice na engleskom jeziku i redovne aktivnosti na ažuriranju i optimizaciji svih stranica sajta (SEO) obezbeđuju mu odličnu poziciju kod velikih pretraživača interneta, pre svega na Google-u, što je od naročite važnosti za sve potencijalne korisnike usluge Premium MOB.

Cenovnik 

Tip usluge / Pozicija

Vrsta oglasa

Vreme

Cena (din.)*

1. Premium MOB 
Vidljiv uvek u dnu ekrana mobilnih telefona i tablet uređaja

Baner 320 x 50 pix

1 mesec

99.900,00

*U cenu usluge nije uračunat PDV po stopi od 20%

Za korisnike usluge Premium MOB, izdavač obezbeđuje i adekvatan oglasni prostor u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije na godišnjem nivou i odgovarajuće usluge digitalnog marketinga.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem marketingu na e-mail adresu:

marketing@privredni-imenik.com

ili putem Kontakt obrasca.

Cenovnik proizvoda i oglasnog prostora u izdanjima Privrednog Imenika Srbije možete preuzeti u PDF formatu (2,6 MB):

Povratak na stranu Oglašavanje >>>

Paketi za oglašavanje >>>