VIRGAMET Poljska


 

16.11.2018.

 

VIRGAMET JE PREDUZEĆE IZ INDUSTRIJE ČELIKA KOJE SE BAVI IZVOZOM, UVOZOM, VELEPRODAJOM I MALOPRODAJNOM DISTRIBUCIJOM KVALITETNOG ČELIKA NA POLJSKOM TRŽIŠTU KAO I NA INOSTRANIM TRŽIŠTIMA

Svaka od zemalja koje nas okružuju, u pogledu razvoja, specijalizacije i metalurške tehnologije, važna je za evropsko tržište, ali i van njegovih granica. Mi stalno ispitujemo ove odnose, ispitujemo njihove mogućnosti i kapacitete i nakon dugotrajnog istraživanja dobijamo rezultate rada u formi materijala koji dostavljamo vama. Naši proizvodi potiču iz zemalja Istočnog bloka, kao što su Rusija, Ukrajina i Belorusija, kao i iz Evrope, Azije i Skandinavije.

ZAINTERESOVANI SMO ZA SARADNJU SA SRPSKIM PREDUZEĆIMA!

Dinamičan razvoj, iskustvo, znanje i baza podataka o čeliku koja se stalno uvećava, čini da na tržištu metalurgije naša kompanija predstavlja pouzdanog partnera za mnoge klijente. Kao i druga preduzeća, mi smo još jedna čvrsta karika u tom lancu, bez koga ne bismo mogli da nastavimo unapređenje ovog tržišta i razvoja tehnologije.

Svim ugovaračima dostavljamo sertifikate o kvalitetu u skladu sa PN-EN 10204, definisane uslove isporuke kao i specifikacije od krajnjeg kupca, i ako to zahteva jedna od strana nakon konsultacije sa društvima za klasifikaciju (TÜV, DNV, BV, ABS, LR itd. ), PED 97/23/EC, PED 97/23/EC, i ugovorene podatke o poreklu proizvoda.

Naše prednosti su sledeće:

  • pouzdanost i kompetentnost
  • autentičnost kvaliteta i porekla materijala
  • profesionalno savetovanje i korisnički servis
  • sveobuhvatna isporuka zaliha

Mi snabdevamo kvalitetnim proizvodima: industrijska postrojenja, mašinska preduzeća, fabrike koje proizvode komponente i mašine, preduzeća koja se bave popravkom i proizvodnjom i druga preduzeća u automobilskoj industriji, hemijskoj industriji, rudarstvu, prehrambenoj industriji, železničkoj i komunikacionoj industriji, energetici i petrohemijskoj industriji, brodogradnji, farmakologiji, vazduhoplovnoj industriji, proizvodnji plastike i drugim industrijama.

Sa svakim zaključenim ugovorom, kupljeni materijali se isporučuju do vašeg određenog magacina. Po dogovoru, dugački proizvodi se seku u odgovarajuću veličinu za transport, uz najmanje moguće gubitke. Izuzetke predstavlja roba neuobičajene veličine gde je potrebno ugovoriti pitanje isporuke. Za odeljenja koja rade nabavke imamo širok spektar rešenja za izbor zamena u nedostatku robe u specifikaciji proizvoda.

 

Specijalizovani smo za "retke proizvode" – koji su raspoloživi u proizvodnim količinama, a koji zahtevaju specijalne procese tokom plastične i toplotne obrade, ili kojih više nema po zapadnim standardima i već duže vreme se ne proizvode u Poljskoj.

Stručnost za razne vrste čelika kao i obezbeđivanje zaliha u Poljskoj i inostranstvu glavni je cilj nama kao snabdevaču proizvoda po “našim” standardima - PN. Kao rezultat napretka na tržištu i promenama u standardizaciji u proizvodnji čelika i metodama proizvodnje u Evropi, alternativu i referentne tačke predstavljaju strani ekvivalentni kao što su EN, GOST, ISO, UNI, ASTM, ASME, SAE, UNS, AFNOR, AMS, DIN, TU, OST, BDS, UNE, ČSN, STN, JIS, MSZ, BS, AFNOR, FN, LW, GB/T, GB, IS, YB/T, JUS, KS D, NBN, NP, NS, ONORM, SANS, SEW, SFS, SS, STAS, TS.


Informacije za kontakt:

Adresa: Zegarowa 12A, 62-600 Koło (Greater Poland) - Poljska

Telefon: +48 63 273 58 20

Telefaks: +48 63 273 56 89

Mobilni telefon: +48 793 726 124

E-mail (EN): office@virgamet.com

E-mail (PL): biuro@virgamet.pl