B2B SRBIJA – PROGRAM ZA DIREKTNI MARKETING
17.02.2021.

 

Nova verzija poslovne aplikacije Privrednog Imenika Srbije sa novim nazivom-B2B Srbija je upravo izašla i dostupna je za preuzimanje svim pretplatnicima i poručiocima. Program je dobio novo ime sasvim u skladu sa svojom namenom i ažuriran je najnovijim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Stari pretplatnici, koji rade na platformi Telcom Poslovne Aplikacije, će preuzimanjem naredne izmene automatski preći na novu verziju programa.

O tome šta sve prosečnom poslovnom korisniku nudi program B2B Srbija možete pročitati na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a mi Vam ovde skrećemo pažnju na praktičnu upotrebnu vrednost ovog softvera u oblasti direktnog marketinga.

Biznis model ovog projekta predvideo je da će softver B2B Srbija biti najkorisniji segmentu mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnicima, u okviru koncepta BTL direktnog marketinga (Below the Line Marketing). Najvažnija odlika ovog koncepta je pristupačnost korisnicima, a naš softver to jeste po trenutnoj ceni od 9.900,00 dinara.

Druga bitna vrlina programa je njegova upotrbljivost u svrhu direktnog marketinga. Naime, alati kojima je softver opremljen omogućavaju prosečnom korisniku lako pretraživanje, sortiranje, izdvajanje i čuvanje podataka. Program takođe omogućava izvoz tih informacija u txt fajlove koje korisnik programa može iskoristiti za kreiranje sopstvenih baza podataka, tabela, mejling lista i slično. Sve to uz minimalno poznavanje kompjuterskih veština i komercijalnih softvera poput excel-a i sličnih programa.

I na trećem, ali ne poslednjem mestu, program B2B Srbija se ažurira novim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije u proseku jednom mesečno, jednostavnim preuzimanjem novih izmena direktno iz programa. Tako korisnici programa mogu svakog meseca da kreiraju novu mejling listu i pošalju je željenoj grupi kao ponudu, newsletter, informaciju o svojim proizvodima i uslugama itd.

Uskoro će biti na raspolaganju i najnovija verzija programa na Engleskom jeziku: B2B Serbia-Business Application.

Program B2B Srbija može se besplatno preuzeti na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a više o licenci i registraciji programa pročitajte ovde >>>