NOVO IZDANJE U PRIPREMI: KATALOG 2015.
01.01.1970.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije priprema novo izdanje za novu godinu: Katalog Privrednog Imenika Srbije 2015. Reč je o specijalnom godišnjem dvojezičnom B2B izdanju u kojem će pažnja biti usmerena na uspešne i značajne kompanije, organizacije i institucije koje posluju na teritoriji Republike Srbije.

 

 

Katalog 2015. Privrednog Imenika Srbije je dvojezično izdanje, na Srpskom i Engleskom jeziku, štampa se u punom koloru i izlazi u januaru 2015. Planirana je njegova distribucija u zemlji ali i u inostranstvu.

Srž ovog izdanja je Adresar sa 400-500 uspešnih i značajnih firmi u izboru i prema kriterijumima redakcije Privrednog Imenika Srbije.

U Srbiji će Katalog za 2015. biti distribuiran besplatno svim pretplatnicima i oglašivačima u izdanjim Privrednog Imenika Srbije, sajmovima, zainteresovanim firmama i institucijama, kao i ambasadama i stranim trgovinskim komorama i predstavništvima. U inostranstvu je planirana distribucija Kataloga preko sajmova i sistema trgovinskih (privrednih) komora.

Odaberite neki od paketa koji su Vam na raspolaganju i obezbedite svoje mesto u Katalogu za 2015. godinu. Bilo koji paket da odaberete Privredni Imenik Srbije će obezbediti adekvatan prostor za Vašu firmu i na sajtu Privrednog Imenika Srbije, kao i u elektronskom izdanju (Program).

Više o Katalogu Privrednog Imenika Srbije za 2015. godinu pogledajte na sajtu Privrednog Imenika Srbije/Katalog>>>