MINI PANI

MINI PANI

 
24107 SUBOTICA
HIPODROMSKA 2-C P.FAH 2

DOO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I PRUŽANJE USLUGA
PROIZVODNJA, SKLADIŠTENJE I DISTRIBUCIJA PECIVA ROBNE MARKE MINI PANI U FRANŠIZNOM SISTEMU

0700 200-200
INFO LINIJA
(024) 621-521
TELEFON
(024) 621-522
TELEFAKS
063 510-002
MOBILNI TELEFON
063 8688-278
MOBILNI TELEFON


PIB:
101996770
Matični broj:
08754233
Informacije o delatnostima koje obavlja ova firma:

Dodatne informacije:

Delatnost MINI PANI doo je proizvodnja, skladištenje i distribucija duboko smrznutog peciva u sklopu franšiznog sistema, koji je osnovan radi pečenja peciva u prodajnom prostoru partnera-primaoca franšize. MINI PANI se nalazi u samom vrhu pekarske industrije na tržištu Srbije. Već više od 15 godina uspešno primenjujemo našu franšiznu strategiju, koja prema Evropskoj Franšiznoj Asocijaciji ispunjava sve uslove franšiznog etičkog kodeksa. Do sada je MINI PANI svoju franšiznu mrežu, koju čini više stotina MINI PANI prodajnih mesta razvijao u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, kao i na tržištu EU. Naša mreža aktivno traži svoje franšizne partnere kako u istočnoj tako i u zapadnoj Evropi. Ovaj franšizni koncept se proširio i na tržištu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

MINI PANI je brend koji već svi prepoznaju. Razlog za to leži u par bitnih stvari.

MINIPANI PROIZVODNJA

Proizvodni pogon, koji se prostire na 5000 m2 već 12 godina proizvodi brzo smrznuta peciva raznih ukusa i oblika, koja se posredstvom primaoca franšize peku u više stotina objekata. MINI PANI proizvodi se odmah nakon oblikovanja i punjenja, u zavisnosti od toga da li su kvasni ili beskvasni, fermentišu, zatim duboko zamrzavaju, pakuju, a onda skladište na temperaturi -18°C. Rok upotrebe zamrznutih peciva je 180 dana od dana proizvodnje. U prodajnom mestu primaoca franšize proizvodi se pripremaju i peku prema unapred definisanim uputstvima za pečenje i nude potrošačima, pružajući im užitak sveže ispečenog peciva, stabilnog ujednačenog kvaliteta.

KVALITET I BEZBEDNOST

Kvalitet i bezbednost proizvoda se obezbeđuju pažljivim odabirom sirovina i stalnom kontrolom tehnološkog postupka proizvodnje, počevši od pripreme sastojaka pa do pakovanja gotovog proizvoda. MINI PANIi poseduje integrisan sistem kvaliteta, bezbednosti namirnica, zaštite životne sredine i sertifikovane standarde ISO 22000 i ISO 14001. Halal sertifikatom su dodatno zaokruženi kvalitet i bezbednost naših proizvoda.

NAŠA PONUDA

 

 

 

Pogledajte naš asortiman.

 

 

 

 

 

Na osnovu mnogobrojnih zahteva potencijalnih potrošača odlučili smo da započnemo proizvodnju peciva za distribuciju van postojeće franšizne mreže i to proizvode u smrznutom obliku koji će se plasirati na tržište preko maloprodajnih objekata.

 

 

 

 

 

MINIPANI FRANŠIZA

Već drugu deceniju uspešno primenjujemo našu franšiznu strategiju. Sigurna osnova uspešnog poslovanja MINI PANI franšize jeste pružena potpora potencijalnim i postojećim partnerima u vidu isprobane i dokazane poslovne prilike kao i konstantna briga za njih. Franšizni sistem obezbeđen sa naše strane je pouzdan, jedinstven, uredno i dobro regulisan. Naša franšiza je franšiza poslovnog formata, ispunjava uslove franšiznog etičkog kodeksa prema Evropskoj Franšiznoj Federaciji.

 

Četiri koraka do sopstvenog biznisa!

 

Srpski  Engleski