Pretplata

 

Poručivanjem u pretplati i rezervacijom oglasnog prostora u Privrednom Imeniku Srbije ne samo što dobijate svoje primerke i oglasni prostor u njegovim izdanjima po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, već imate mogućnost BESPLATNOG upisa podataka i oglašavanja u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije. Tako informacija o vašoj firmi postaje dostupna poslovnim ljudima iz cele Srbije, regiona i šire tokom cele jedne kalendarske godine, a predviđene su i druge pogodnosti za sve stare pretplatnike i oglašivače...

Pretplatnici na bilo koje od naših izdanja dobijaju BESPLATNO upis podataka i objavu oglasa na odgovarajućem prostoru, prvo na internet stranama Privrednog Imenika Srbije, a zatim i u elektronskom i digitalnom izdanju (Program i Katalog), kao i mogućnost besplatne registracije za korišćenje svih usluga i servisa na ovom sajtu u toku trajanja pretplate.

Oglašivači u bilo kojem od izdanja Privrednog Imenika Srbije (internet, elektronsko i digitalno izdanje) dobijaju odgovarajući oglasni prostor u svim izdanjima u skladu sa uređivačkom koncepcijom, dobijaju BESPLATNO Katalog i/ili Program i ostale usluge digitalnog marketinga...

Poručivanje preko interneta

Kod naručivanja proizvoda i usluga Privrednog Imenika Srbije obavezno upišite u odgovarajuća polja količine koje poručujete, popunite deo obrasca sa opštim podacima o poručiocu, koji se razlikuje za pravna i fizička lica i odaberite način na koji ćemo Vam dostaviti dokument za plaćanje.

Pritiskom na dugme naruči pokrećete postupak poručivanja i ukoliko ste ispravno popunili obrazac (obavezna polja) veoma brzo ćete dobiti dokument na osnovu kojega vršite plaćanje isključivo na tekući račun izdavača.


Narudžbenica

R.b. Naziv Cena (din) Količina
1 Poslovna Aplikacija B2B Srbija - Program 8.250,00
2 Oglas START PAKET (Oglas na sajtu i u programu + Program) 12.900,00

U cene nije uračunat PDV po stopi od 20%

 

Vaši podaci

 
Naziv firme
PIB
Adresa
Mesto
Poštanski broj
Fizičko lice
Broj telefona
E-mail
Profaktura
Napomena
Za pravna lica sva polja sem "napomene" i "e-maila" su obavezna. Ukoliko želite da Vam profakturu dostavimo e-mailom, proverite da li ste upisali ispravnu e-mail adresu. Ukoliko spadate u kategoriju pravnih lica, kao oglašivač ili pretplatnik na neko od izdanja Privrednog Imenika Srbije, obavezno navedite sve podatke o firmi i broj ugovora-narudžbenice u polju napomena.

Polje iznad je obavezno i služi za sprečavanje slanja neželjenih upita.

Rok za isporuku poslovne aplikacije B2B Srbija - Program je odmah po uplati celokupnog iznosa na tekući račun izdavača. Program se preuzima na sajtu Privrednog Imenika Srbije. Ukoliko se šalje CD poštom troškovi isporuke preko Pošte Srbije su uračunati u cenu.

Stari korisnici Programa, kojima je istekla pretplata (licenca), mogu nastaviti da koriste isti softver odmah po izvršenoj uplati/obnovi pretplate i licenca za ažuriranje programa im važi u narednih godinu dana.

Katalog Privrednog Imenika Srbije dostupan je za preuzimanje pretplatnicima i oglašivačima na sajtu Privrednog Imenika Srbije.

Naručeni oglasi se postavljaju na sajtu Privrednog Imenika Srbije u roku od 30 dana od dana potpisivanja ugovora, a najkasnije 5 dana od dana uplate.