Online Privredni Imenik Srbije


 

U našoj zaokruženoj ponudi poslovnih izdanja najvažnije mesto ima internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije. Za to postoji više razloga, od kojih su najvažniji generalni napredak u oblasti informatičke kulture u Srbiji, uvođenje brzih internet veza i sve veća zastupljenost mobilnih aplikacija, a zatim i shvatanje neograničenog potencijala interneta kao medija u oblasti poslovnih komunikacija od strane poslovnih subjekata svih kategorija. Ne manje važan razlog je jasan B2B poslovni model Privrednog Imenika Srbije u potpunosti usmeren na privredu Srbije.

 

Online Privredni Imenik Srbije

 

Sajt Privrednog Imenika Srbije svakog radnog dana zabeleži preko 5.000 jedinstvenih poseta, pretežno poslovnih ljudi i to ga čini jednim od najposećenijih B2B portala u Srbiji! Zbog velikog broja svakodnevno ažuriranih stranica, velike baze podataka, moćnog pretraživača prilagođenog i za korišćenje na mobilnim telefonima i tablet uređajima, kao i niza drugih sadržaja, sajt Privrednog Imenika Srbije je odlično pozicioniran na svim velikim internet pretraživačima!

Internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije u paketu sa štampanim i elektronskim izdanjem ima zadatak da osnovne poslovne informacije prenese do svih kategorija korisnika, svojom dinamikom utiče na protok informacija, poveća procenat tačnosti podataka i unapredi servis pretraživanja baze podataka aktivnih poslovnih subjekata iz Srbije.

Sve informacije koje izdavač prikupi terenskim i telefonskim anketama i iz drugih izvora redovno se ažuriraju u bazi podataka i svakodnevno prenose u bazu podataka na serveru Online Privrednog Imenika Srbije. To znači da će podaci o Vašoj kompaniji biti dostupni na sajtu Privrednog Imenika Srbije praktično odmah.

 

Pretraživač Privrednog Imenika Srbije

Pretraživač Privrednog Imenika Srbije je najvažnija alatka za pristup informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Pored gotovih pretraga po delatnostima, po mestima i firmi po abecedi, korisnicima Pretraživač nudi mogućnost filtriranja informacija prema ključnim rečima, po kategorijama, po delatnostima i po mestima. Ovi kriterijumi za pretrage mogu biti korišćeni pojedinačno ili u raznim kombinacijama zajedno.

Algoritam koji koristi Pretraživač Privrednog Imenika Srbije ima funkciju da prema zadatim kriterijumima pronađe i prikaže sve rezultate iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije ali i da pritom favorizuje poslovne subjekte koji se oglašavaju u Privrednom Imeniku Srbije, tako što će informacije o njima uvek biti u vrhu dobijenih rezultata pretrage.

 

Oglašavanje u Online Privrednom Imeniku Srbije

Na sajtu Privrednog Imenika Srbije profilisano je 5 pozicija za oglašavanje na dve glavne stranice. Pored Naslovne stranice sa vestima i oglasnim segmentima, tu je i stranica sa Imenikom na kojoj će biti prikazivani svi rezultati vaših upita na pretraživaču Privrednog Imenika Srbije, info strane sa korporativnim oglasima kao i stranice Klasifikacije delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

Oglašavanjem na stranicama ovog sajta omogućiće Vam da u paketu dobijete pravo besplatnog upisa i objave podataka ili oglasa u ostalim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (štampano i elektronsko) kao i pravo na besplatne primerke ovih izdanja prema izboru.

Kao oglašivač na stranicama Online Privrednog Imenika Srbije bićete automatski registrovani kao korisnik sa pravom da u toku jedne godine besplatno pristupata svim sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije bez ograničenja.


Više o oglašavanju na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>