Ažuriranje i upis novih informacija

 

Ažuriranje podrazumeva upis novih informacija, brisanje nevažećih i evidenciju svih promena u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije. Ovaj posao sprovodi izdavač na osnovu informacija prikupljenih terenskim i telefonskim anketama, kao i podataka dobijenih direktno preko online obrasca za ažuriranje i upis novih informacija.

Ažuriranje informacija u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije je potpuno besplatno za poslovne subjekte koji daju te podatke!

Glavni razlog za redovno ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije je i dalje visoka dinamika gašenja starih i osnivanja novih poslovnih subjekata. Zatim, značajan procenat poslovnih subjekata od ukupnog broja registrovanih kod Agencije za privredne registre Srbije je zapravo neaktivan. Najčešći razlog je blokada računa, što je uglavnom uvod u stečaj, pa se i zbog toga postavlja pitanje da li su podaci o njima relevantni za bazu podataka Privrednog Imenika Srbije. I na kraju, činjenica je da su u Srbiji veoma česte transformacije i reorganizacije poslovnih subjekata i u tom smislu promene adresa i brojeva telefona su skoro redovna pojava.

Ažuriranje baze podataka Privrednog Imenika Srbije ima za cilj redovno evidentiranje svih promena radi prezentovanja što tačnijih informacija o aktivnim poslovnim subjektima sa teritorije Republike Srbije u svim našim izdanjima, kao i na drugim internet pretraživačima B2B baza podataka.

Baza podataka Privrednog Imenika Srbije se redovnim ažuriranjem priprema i uređuje za potrebe izdavanja:

  • Online Privrednog Imenika Srbije na internetu sa bazom podataka koja se svakodnevno ažurira svežim informacijama
  • Elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije - Program/CD, koje se najmanje jedanput mesečno ažurira novim informacijama i
  • Katalog Privrednog Imenika Srbije – Digitalno izdanje, koje izlazi najmanje jedanput godišnje


Sve promene podataka i nove informacije za kontakt zainteresovani poslovni subjekti mogu dostaviti izdavaču Privrednog Imenika Srbije na jedan od tri načina:

1. Online obrazac za upis i ažuriranje podataka

Naziv:
Delatnost:
Mesto:
Poštanski broj:
Ulica i broj:
Matični broj:
PIB:
Šifre delatnosti:

Kontakt informacije

Pozivni broj:
Brojevi telefona:
Brojevi telefaksa:
Internet adresa:
E-mail:
Kontakt osoba:
Napomena:

Informacije koje nam dostavljate preko ovog obrasca koriste se isključivo za ažuriranje podataka u izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Internet, elektronsko i štampano izdanje).

Polje iznad je obavezno i služi za sprečavanje slanja neželjenih upita.

2. Upitnik za slanje poštom i elektronskom poštom

  • Preuzmite dokument Upitnik
  • Popunite Upitnik
  • Potpis onoga ko daje podatke i pečat firme su obavezni
  • Dostavite Upitnik izdavaču na sledeću adresu:

TELCOM
Redakcija Privrednog Imenika Srbije
11050 Beograd
Danice Marković 11


3. Slanje informacija elektronskom poštom

Ovaj način podrazumeva dostavljanje napred traženih informacija o poslovnom subjektu iz Upitnika putem elektronske pošte na e-mail adresu redakcije office@privredni-imenik.com

U tom slučaju možete očekivati proveru tačnosti podataka od strane administratora ili urednika baze podataka Privrednog Imenika Srbije.