Posebne usluge oglašavanja u Privrednom Imeniku Srbije


 

Pored oglašavanja na definisanim oglasnim pozicijama na sajtu Privrednog Imenika Srbije izdavač je u mogućnosti da ponudi posebne usluge oglašavanja u nekoliko varijanti: u Vestima na naslovnoj stranici sajta, preko mesečnog Newsletter-a Privrednog Imenika Srbije i u vidu Premium oglašavanja na sajtu za pretrage na mobilnim telefonima i tablet uređajima.

Oglašavanje u Vestima

Za pretplatnike i oglašivače u Privrednom Imeniku Srbije oglašavanje na stranici Vesti je pod određenim uslovima BESPLATNO! U toku trajanja pretplate svakog meseca oni mogu besplatno postaviti vesti u zavisnosti od vrednosti ugovora!

Segment Vesti na naslovnoj stranici sajta Privrednog Imenika Srbije je pored hedera, najuočljiviji deo cele prezentacije. Pored osnovne funkcije obaveštavanja i informisanja o projektu i povezenim događanjima, ovaj oglasni segment je idealan za direktni marketing i najbolje se uklapa u B2B koncept Privrednog Imenika Srbije. Posle kratkog uvodnog teksta sa naslovom i linkovima na naslovnoj stranici, oglašivačima je na raspolaganju cela html stranica, na kojoj uz tekstove mogu postaviti fotografije, grafikone i banere sa pripadajućim linkovima i na taj način upotpuniti svoju prezentaciju na sajtu Privrednog Imenika Srbije, predstaviti novi proizvod ili uslugu, najaviti neka događanja itd. Vest je pozicionirana na prvom mestu na stranici najmanje 1 dan, a zatim se pomera na dole sa pristizanjem novih vesti i ostaje u arhivi vesti Privrednog Imenika Srbije zauvek.

Oglašavanje preko Newsletter-a

Svakog meseca, najmanje 1 newsletter se šalje na više od 18.000 e-mail adresa iz redovno ažurirane mejling liste Privrednog Imenika Srbije. Za pretplatnike i oglašivače u Privrednom Imeniku Srbije oglašavanje preko Newsletter-a pod određenim uslovima može biti BESPLATNO!

Newsletter ima posebno mesto u komunikaciji Privrednog Imenika Srbije sa korisnicima, oglašivačima i pretplatnicima u sklopu strategije direktnog marketinga i B2B koncepta svih njegovih izdanja. Svakog meseca, najmanje 1 newsletter se šalje na više od 18.000 e-mail adresa iz redovno ažurirane mejling liste, sa ciljem da informiše o novitetima i promenama od važnosti za projekt Privrednog Imenika Srbije. Na jednoj dizajniranoj html stranici sa oglasnim delom koji čini do 5 banera/slika sa linkovima, preko kratkih i preciznih tekstova sa odgovarajućim naslovima i linkovima, oglašivačima je omogućena direktna komunikacija sa velikim brojem aktivnih poslovnih subjekata sa mejling liste Privrednog Imenika Srbije.

Premium oglašavanje na mobilnim i tablet uređajima

Premium MOB oglas na mobilnim telefonim i tablet uređajima je nova usluga, jer je novi, redizajnirani sajt Privrednog Imenika Srbije prilagođen i za korišćenje na mobilnim telefonima, tablet, notebook i laptop uređajima.

Premium MOB oglas je baner dimenzija 320 x 50 pix koji se uvek vidi u dnu ekrana kada se sajt Privrednog Imenika Srbije pregleda preko mobilnih telefona ili tablet uređaja.

Premium oglašavanje na mobilnim telefonima i tablet uređajima je namenjeno kategoriji klijenata čija je ciljna grupa sve šira populacija korisnika mobilnih aplikacija za pristup internetu i sve veći broj korisnika raznovrsnih usluga dizajniranih specijalno za mobilne telefone.

Sajt Privrednog Imenika Srbije je jedan od posećenijih B2B specijalizovanih portala u Srbiji, sa dnevnom posetom od oko 10.000 radnim danima. Novi biznis model koji uključuje i stranice na engleskom jeziku i redovne aktivnosti na ažuriranju i optimizaciji svih stranica sajta (SEO) obezbeđuju mu odličnu poziciju kod velikih pretraživača interneta, pre svega na Google-u, što je od naročite važnosti za sve potencijalne korisnike usluge Premium MOB.

 

Cenovnik posebnih usluga oglašavanja

Tip usluge / Pozicija

Vrsta oglasa

Vreme

Cena (din.)*

1. Newsletter

Tekst sa linkom
+
Baner 120x120 pix

1 mesec

29.900,00

2. Vest
Na naslovnoj stranici sajta u levoj koloni

Tekst sa slikama i linkovima

1 objava

19.900,00

3. Paket Newsletter + Vesti
Oglas u newsletter-u i stranici Vesti u srednjoj koloni na naslovnoj stranici sajta

Newsletter
+
Vest

1 mesec
+
1 objava

39.900,00

Newsletter
+
Vesti

1 godina
+
4 objave

59.900,00

4. Premium MOB
Vidljiv uvek u dnu ekrana mobilnih telefona i tablet uređaja

Baner 320 x 50 pix

1 mesec

99.900,00

*U cenu usluge nije uračunat PDV po stopi od 20%

Vest se na naslovnoj stranici internet prezentacije Privrednog Imenika Srbije postavlja u toku prvog narednog redovnog ažuriranja prezentacije, a najkasnije za 7 dana od dana potpisivanja ugovora-narudžbenice, ukoliko naručilac blagovremeno pripremi i dostavi oglas/vest ili dostavi neophodne materijale za izradu istog.

Za stranicu Vesti naručilac uz tekst može dostaviti do 5 slika (banera). Baneri i fotografije moraju biti u skladu sa koncepcijom i dizajnom sajta.

Ukoliko naručilac oglasa nema gotovo rešenje naša redakcija na osnovu idejnog rešenja naručioca ili priloženog materijala obezbeđuje dizajn i izradu oglasa u skladu sa uređivačkom koncepcijom, potpuno besplatno.

Svi oglašivači u Vestima i Newsletter-u Privrednog Imenika Srbije kao bonus dobijaju:

• Besplatan primerak Kataloga i/ili Programa Privrednog Imenika Srbije za narednu godinu i

• Besplatnu objava podataka u Online i ostalim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program)

Za korisnike usluge Premium MOB, pored svega gore navedenog, izdavač obezbeđuje i adekvatan oglasni prostor u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i to na godišnjem nivou.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem marketingu na e-mail adresu marketing@privredni-imenik.com ili putem Kontakt obrasca.

Cenovnik proizvoda i oglasnog prostora u izdanjima Privrednog Imenika Srbije možete preuzeti u PDF formatu:

Povratak na stranu Oglašavanje >>>

Paketi za oglašavanje >>>