AKCIJA BESPLATNOG OGLAŠAVANJA U PRIVREDNOM IMENIKU SRBIJE
31.08.2022.

 

Od 1. septembra Privredni Imenik Srbije pokreće akciju besplatnog oglašavanja u trajanju od 32 dana za sve kompanije koje dostave svoje podatke i logotip preko e-pošte ili obrasca za upis i ažuriranje na sajtu Privrednog Imenika Srbije.  

Zašto oglašavanje u Privrednom Imeniku Srbije?

Sajt Privrednog Imenika Srbije svakog radnog dana zabeleži preko 7.000 jedinstvenih poseta, uglavnom poslovnih ljudi i to ga čini jednim od najposećenijih specijalizovanih B2B portala u Srbiji. Baza podataka Privrednog Imenika Srbije sadrži oko 49.000 aktivnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije.

Pretraživač Privrednog Imenika Srbije je najvažnija alatka za pristup informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije i omogućava pretrage prema ključnim rečima, po kategorijama i delatnostima, mestu poslovanja i nazivu firme.

Algoritam koji koristi pretraživač Privrednog Imenika Srbije ima funkciju da prema zadatim kriterijumima pronađe sve rezultate pretrage iz baze podataka i prikaže tako što će informacije o pretplatnicim i oglašivačima u Privrednom Imeniku Srbije uvek biti u vrhu stranica sa rezultatima pretrage.

U najkraćem, pretraživač Privrednog Imenika Srbije favorizuje naše pretplatnike i oglašivače. Oglašavanje u Privrednom Imeniku Srbije "gura" Vašu firmu na vrh stranica sa rezultatima pretraživanja po bilo kom kriterijumu: naziv firme, mesto, opis delatnosti, ključne reči. Nije svejedno da li se nalazite na prvoj stranici ili na drugoj, a kamoli 30-toj...  

A zašto besplatno u toku 32 dana?

Naš sajt je inače odlično pozicioniran na Google pretraživaču zbog ogromne baze podataka, velikog broja indeksiranih sadržaja i redovne optimizacije (SEO). Rezultat toga je veliki broj ulazaka na naš sajt direktno iz Google pretraživača.

Google za svoje potrebe najmanje jedanput mesečno preuzima i indeksira sav odgovarajući sadržaj na internetu.

Tako će u toku promotivnog perioda oglašavanja na sajtu Privrednog Imenika Srbije od 32 dana, Vaš oglas biti sigurno preuzet i od strane Googla, indeksiran i prikazivan na odgovarajući način i na njihovom pretraživaču.  

Zato pozivamo sve firme iz Srbije da se potpuno besplatno upišu ili ažuriraju svoje podatke u Privrednom Imeniku Srbije, slanjem svojih informacija i logotipa firme na e-mail adresu redakcije office@privredni-imenik.com ili preko obrasca za upis i ažuriranje (u slučajevima kada imaju svoj sajt sa logotipom firme) i tako učestvuju u akciji besplatnog oglašavanja u promo periodu.

Pred istek promotivnog perioda dobićete e-poštom profakturu za godišnje oglašavanje u Privrednom Imeniku Srbije - Start paket, umanjenu za iznos jednomesečnog promo oglašavanja i ukoliko ste zadovoljni i želite da nastavite, dovoljno je da izvršite uplatu celokupnog iznosa ili prve od dve jednake mesečne rate. U suprotnom, nadamo se da ćete imati koristi od ove akcije i da ćemo imati priliku da u budućnosti sarađujemo.

Redakcija Privrednog Imenika Srbije poziva sve poslovne subjekte, bez obzira na to da li su već upisani, da učestvuju u akciji i iskoriste sve benefite promotivnog oglašavanja.