MARBEL STIL SUBOTICA – SVE ZA NAMEŠTAJ
19.09.2022.

 

Marbel Stil doo iz Subotice nudi izuzetno širok izbor kvalitetnih elemenata za nameštaj. U njihovoj ponudi možete pronaći okov za nameštaj, sudopere i slavine, LED rasvetu, pločaste materijale najpoznatijih proizvođača i veoma bogatu ponudu građevinskog materijala. Novo u ponudi je CNC obrada pločastih materijala, uključujući i MDF frontove sa folijom.

Marbel Stil ima veoma širok izbor građevinskih materijala. U bogatoj ponudi možete pronaći OSB ploče, QSB ploče, blažuj ploče, šper ploče, sirovu ivericu i Betonyp ploče.

Svi proizvodi su od renomiranih proizvođača i izrađeni su od izuzetno kvalitetnih materijala.

Upoznajte se sa različitim vrstama građevinskog materijala iz ponude Marbel Stila:

  • OSB ploče su veoma rasprostranjene poslednjih godina, a sastoje se od presovanih delića drvene građe.
  • QSB ploča se naziva i eko ploča. Radi se o jednoslojnoj iveričnoj ploči. QSB ploča se sastoji od iverja specifičnih vrsta drveta i izuzetno je kompaktna.
  • Blažuj ploče su vodootporne šper ploče, prekrivene folijom. Najčešće se koriste za izradu oplata, za betonske konstrukcije ili za podove prikolica i autobusa.
  • Šper ploča je presovano drvo, odnosno dobija se unakrsnim lepljenjem neparnog broja furnira. Dobra je za izolaciju i preporučuje se za unutrašnju upotrebu.
  • Sirova iverica se sastoji od jakog središnjeg dela i finih gornjih slojeva, koji su izuzetno pogodni za najrazličitije premaze.
  • Betonyp ili cementnoiverične ploče su izuzetno otporne na vremenske uticaje i imaju dobre protivpožarne karakteristike. Odlične su za oblaganje spoljnih i unutrašnjih zidova.

 

Marbel Stil svoju ponudu proširuje CNC obradom pločastog materijala. Pod CNC obradom se podrazumeva 3D ili krivolinijsko bušenje, sečenje i oblikovanje raznih pločastih materijala, kao što su šper ploča, blažuj ploča, iverica i još brojni drugi materijali. Precizno sečenje se vrši pomoću mašine, koja se numerički kontroliše. Pored kvalitetnog materijala Marbel Stil obezbeđuje i predbušenje, odnosno pripremu delova za sklapanje nameštaja, kružno kantovanje i još mnogo toga.

Za više informacija posetite web sajt kompanije Marbel Stil >>>

24000 Subotica , Majšanski Put 118

Okov, Sudopere i Slavine

subotica.prodavnica@marbelstil.rs

Tel: 024/415-0295

Administracija

subotica@marbelstil.rs

Tel: 063/639-034

CNC obrada

viktor.homoljao@marbelstil.rs

ervin.sic@marbelstil.rs

Sečenje i kantovanje

sanja.marbel@gmail.com

viktor.homoljao@marbelstil.rs

Tel: 024/415-0294

24400 Senta, Grof Baćanji Lajoša 16

Prodavnica

senta@marbelstil.rs

Tel: 024/827-255

Administracija

ildiko.bognar@marbelstil.rs

Tel: 024/811-011

Sečenje i kantovanje

senta.secenje@marbelstil.rs

Informacije o kompaniji Marbel Stil u Privrednom Imeniku Srbije >>>