MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA
15.03.2019.

 

U Beogradu će se od 22. do 31. marta 2019. godine održati MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA i MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME-MOTOPASSION 2019. Na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju se uvoznici i distributeri svih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja i klubova.

Sjaj i glamur Sajma automobila privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji.

Od malih gradskih automobila do luksuznih limuzina, preko terenaca, kombija i dostavnih vozila do najvećih kamiona, ponuda je najbolja na Sajmu automobila. Treba iskoristiti promotivne i akcijske cene i uslove kupovine.

Sajam automobila je mesto na kome se noviteti afirmišu kroz aktivno učešće posetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja.

Cilj je organizatora, Beogradskog sajma, da u saradnji sa svojim strateškim partnerima–Udruženjem proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, predstavi najnovija dostignuća kompletne auto-moto industrije i najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja u svim sektorima ove industrije. Ipak, programski akcenat je na novim konceptima u oblasti alternativnih te hibridnih i elektro pogona, ali i bezbednosnih rešenja novih modela, koji za potencijalne kupce postaju jedan od ključnih faktora prilikom izbora novog vozila.

Sajam automobila održaće se halama 1, 1a,2, 3, 3a, 4 i 5 Beogradskog sajma.

Uporedo sa Sajmom automobila održaće se i MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme.

Ova specijalizovana, atraktivna i sadržajna sajamska manifestacija, namenjena ljubiteljima dvotočkaša, bavi se afirmacijom i promocijom moto sporta. Uz predstavljanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.

Motopasion2019. će se održati u hali 2 – nivo C Beogradskog sajma.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, od 22. do 30. marta, a 31. marta radno vreme je od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice za obe ove manifestacije je 400 dinara, grupna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna za studente i učenike 200 dinara, a ulaznica za Family day je 800 dinara. Parking košta 150 dinara po satu.

Više informacija o svemu potražite na sajtu organizatora ovih manifestacija je:

Bulevar vojvode Mišića 14

11000 Beograd

Zoran Lupšić, projekt menadžer

Danijela Aleksić, market menadžer

Vesna Dimitrijević, market menadžer–asistent

Tel: +381 (0)11 2655-917; 2655-517; 2655-617

Tel/fax: +381 (0)11 2655-317

e-mail: auto@sajam.rs

www.sajamautomobila.rs