Međunarodni sajam iSEC u Beogradu
01.01.1970.

 

U Beogradu će se od 05. do 08.11.2012. u hali V Beogradskog sajma održati 3. međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja iSEC 2012.

Sajam iSEC 2012 je najvažniji regionalni sajamski i B2B konferencijski događaj o primeni vrhunskih tehnologija u funkciji bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacionoj bezbednosti.

Na sajmu će se od 05-08.11.2012. u hali V Beogradskog sajma predstaviti vodeći svetski poznati brendovi kroz izložbeni i stručni prateći program. iSEC 2012 je prilika da ostvarite kvalitetne poslovne kontakte i razmenite informacije o najnovijim tehnologijama u funkciji lične, imovinske i poslovne bezbednosti i bezbednosti svojih podataka.

Sajam se održava u organizaciji Beogradskog sajma, uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i uz podršku Udruženja za privatno obezbedjenje, Privredne komore Srbije, Društva za informatiku Srbije, Udruženja e-Razvoj i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.

iSEC 2012 će prezentovati visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti: Tehnička infrastruktura objekata; Integracija bezbednosti i upravljanja objektima i poslovanjem; Korporativna i industrijska bezbednost; Tehnička i fizička zaštita; Informaciona bezbednost; Osiguranje.

Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program: radionice iz pomenute tematike pod nazivom iSEC Know How i sBIT, kao i posebna novina: organizovani bilateralni B2B poslovni sastanci. Predavači u pratećim stručnim programima su renomirani stručnjaci, predstavnici resornih državnih, akademskih, naučnih, strukovnih institucija iz zemlje i regiona, kao i renomiranih kompanija zastupnika vodećih security brendova. Stručni prateći program sajma iSEC 2012 pod nazivom iSEC - Know How i sBIT su otvoreni za poslovne posetioce i građanstvo sva četiri dana sajma. Za posetu pratećim programima neohodna je prethodna i blagovremena registracija koja nakon potvrde omogućava besplatnu posetu (ne važi za parking).

Radno vreme sajma je od 10 do 17 časova. Sve dodatne informacije o sajmu, izlagačima i prijavljivanju izlagača i posetilaca možete pronaći na internet prezentaciji sajma iSEC 2012 ili kontaktirajte organizatora na Beogradskom sajmu:

Poslovnica sajma iSEC
Beogradski sajm
Bulevar Vojvode Mišića 14
11000 Beograd
tel 011 2655-486
tel/fax 011 3615-298
e-mail: isec@sajam.rs