Milšped vangabaritni transport - Kada stvari postanu prevelike
11.10.2021.

 

Već duži niz godina kompanija Milšped, tržišni lider u oblasti transporta i logistike u Srbiji više od 25 godina, ima uslugu vangabaritnog transporta. Ukoliko imate potrebu za transportom robe sa dimenzijama i masom većom od standardnih, obratite se kompaniji Milšped koja pruža ekspertsku podršku za sam transport i pribavlja sve potrebne dozvole, kako bi kompletan proces protekao glatko i po planu.

Ukoliko imate potrebu za transportom robe sa dimenzijama i masom većom od standardnih, obratite se kompaniji Milšped koja pruža ekspertsku podršku za sam transport i pribavlja sve potrebne dozvole, kako bi kompletan proces protekao glatko i po planu.

Već duži niz godina u svojoj širokoj paleti Milšped ima i ovu uslugu, a od sada i nove poluprikolice koje pružaju još veće mogućnosti i vrhunski kvalitet usluge. Milšped sektor za vangabaritni transport napraviće najpovoljnije rešenje čak i za najzahtevnije klijente. Iz bilo kojeg dela Evrope transportuje bezbedno, pouzdano i kvalitetno velike gabarite u Srbiju, a radi i transporte iz Srbije za Evropu.

Milšped tim može organizovati i transport najzahtevnijih vangabaritnih tereta za koje su pored vangabaritnih dozvola potrebne i ekspertize (stručna mišljenja) kao i tehničke i policijske pratnje.

Milšped grupa obezbeđuje vangabaritni transport tereta kao što su: CNC mašine, poljoprivredne mašine, građevinske mašine, metalne konstrukcije, cevi, silosi, kotlovi, čamci, kontejneri, vozila kao što su kamioni, autobusi, tegljači...

Kontaktirajte Milšped grupu:

Kancelarija

Bulevar Zorana Đinđića 121, 11 070 Novi Beograd, Srbija

Biznis adresa

Industrijska zona bb, 22 314 Krnješevci, Srbija

Telefon

+381(0) 11 20 15 100

Fax

+381(0) 11 20 15 133

Email

office@milsped.com

Više o svemu pročtajte na sajtu Milšped grupe >>>

Kontakt informacije Milšped grupe u Privrednom Imeniku Srbije >>>