PANAGRO M&G – FIPRONTIX SPOT ON & SPREJ ZA KUĆNE LJUBIMCE
04.03.2023.

 

Panagro M&G je kompanija iz Pančeva specijalizovana za proizvodnju i distribuciju varijeteta biocidnih proizvoda, koji se koriste za potrebe dezinfekcije i dezinsekcije prostora. Takođe Panagro M&G proizvodi repelente insekata za humanu upotrebu kao i za kućne ljubimce (Fiprontix®). Širok asortiman pažljivo formulisanih i dizajniranih proizvoda pomaže u stvaranju bezbedne i čiste okoline kako u domaćinstvima, tako i u javnim ustanovama, zdravstvu, veterinarskim ambulantama, ugostiteljstvu, prehrambenim ustanovama itd.

Panagro M&G proizvodi mogu se podeliti u nekoliko kategorija:

FIPRONTIX – spot on i sprej

Fiprontix spot on za pse i mačke i Fiprontix sprej za pse - efikasno suzbija buve i krpelje sa vaših ljubimaca. U ponudi su FIPRONTIX spot on za velike, srednje i male pse, FIPRONTIX spot on za mačke, kao i FIPRONTIX sprej za pse u pakovanju od 100 i 200 ml.

DEZINFEKCIJA

Preparati širokog dezinfekcionog spektra, sa primenom u domaćinstvu, prehrambenoj industriji, ugostiteljstvu, bazenima, dezinfekciji vode za piće, javnim ustanovama, zdravstvu, veterini i stočarstvu.

INSEKTICIDI

Proizvodi za efikasno suzbijanje mrava, bubašvaba, bubarusa, muva, komaraca, buva, krpelja i kokošje grinje (tekut).

RODENTICIDI

Preparati za suzbijanje glodara - biocidni proizvodi za opštu i profesionalnu upotrebu u obliku vrećica sa pastom za suzbijanje pacova i miševa.

REPELENTI

Repelentni preparati za humanu upotrebu u obliku losiona i kreme namenjeni za nanošenje na kožu, za odbijanje komaraca i krpelja.

LARVICIDI

Biocidni proizvod u formi granula namenjen za suzbijanje larvi komaraca.

ZAŠTITA BILJA I SREDSTVA OPŠTE NAMENE

Efikasna sredstva za prehranu i zaštitu biljaka.

Od osnivanja kompanija Panagro M&G radi na proširenju asortimana i usavršavanju svih proizvoda u nastojanju da budu prepoznatljivi i svi klijenti zadovoljni.

Više informacija o svemu pronađite na sajtu kompanije Panagro M&G ili kontaktirajte direktno:

Panagro M&G

Branka Radičevića 13

26000 Pančevo

Republika Srbija

Telefoni:

+381 (0)64 127 16 41

+381 (0)65 227 18 02

+381 (0)65 227 18 00

E-pošta:

panagromg@gmail.com

panagro.office@gmail.com

Informacije o kompaniji Panagro M&G na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>