SIMI DOO – FABRIKE BETONA
03.12.2022.

 

SIMI doo se već 30 godina uspešno bavi proizvodnjom fabrika betona. Kvalitet SIMI betonara poznat je Širom Evrope, što potvrđuje novopostavljena fabrika betona MOBIL BSA 80 LS u Berlinu u Nemačkoj.

Kompanija SIMI doo iz Mladenovca je osnovana 1989. godine i vrlo brzo je postala jedan od lidera u proizvodnji mešalica i fabrika betona na Balkanu, što potvrđuju stotine zadovoljnih kupaca širom sveta. 

SIMI fabrike betona su u potpunosti izrađene prema modernom konceptu fabrika betona: jednostavne i robusne konstrukcije, malo pokretnih delova, pouzdan, siguran i ekonomičan rad sa dugim radnim vekom.

Kapaciteti SIMI fabrika betona su od 15m³/h do 180m³/h u raznim varijantama i to:

  • Sa skreperima
  • Sa linijskim silosima
  • Mobilne varijante
  • Specijalne izvedbe za prefabrikate

Na bazi 40-to godišnjeg iskustva u proizvodnji i održavanju fabrika betona SIMI nudi optimalna rešenja, kvalitetan konsalting i projektovanje. Proizvodna linija je prilagođena individualnim zahtevima kupaca i ima visok stepen efikasnosti i kvaliteta. Betonare SIMI su opremljene sa moderanim sistemima za merenje težine i imaju automatsko upravljanje svim mehanizama, zahvaljujući čemu se dobiju betoni i rastvori visokog kvaliteta. Fabrike betona SIMI su napravljene u skladu sa savremenom tehnologijom i savremenim konceptima proizvodnje u Evropi: jednostavan i robustan dizajn sa malim brojem pokretnih delova je garancija za pouzdan i ekonomičan rad sa dugim vekom trajanja.

Zahvaljujući kompaktnosti, betonara može da se koristiti kako na gradilištima, tako i u fabrikama za proizvodnju armiranih betonskih konstrukcija i srodnih proizvoda. U zavisnosti od raspoloživog prostora, betonara može biti opremljena skreperom sa skladištem materijala u razdelnoj zvezdi, kao i linijskim silosom. Proizvodnja se odvija pomoću modernog, automatizovanog i mikroprocesorskog upravljačkog sistema.

Prilikom izrade betonara posebna pažnja se poklanja transpornim gabaritima svih elemenata. Betonare SIMI se brzo montiraju na licu mesta, ne zahtevaju veliku površinu i jak temelj i u slučaju potrebe mogu se lako demontirati i premestiti na drugu proizvodnu lokaciju. Zahvaljujući svemu ovome fabrike betona SIMI mogu da zadovolje sve zahteve kupaca širom sveta u pogledu kvaliteta betona i u pogledu efikasnosti njegove proizvodnje i najmanjeg utroška energije.

Proizvodnja najkvalitetnijih proizvoda, u strogom skladu sa međunarodnim standardima, jedan je od glavnih prioriteta kompanije SIMI čiji stručnjaci u svom radu koriste samo kvalitetne komponente vodećih evropskih proizvođača koji su se dobro pokazali tokom višegodišnje upotrebe.

Mobilne fabrike betona SIMI

Mobilne fabrike betona SIMI (model BSA sa kapacitetom od 15 do 120m3/h) su opremljene savremenim kompjuterskim sistemima, i one Vam omogućavaju da napravite viskokvalitetan beton na samom gradilištu i tako značajno smanjuje troškove transporta betona. Mobilne fabrike betona mogu biti opremljene za rad u zimskim uslovima (zatvaranje fabrike betona - utopljavanje).

Stacionarne fabrike betona SIMI

Stacionarne fabrike betona SIMI (modeli BSA od 15 do 180 m3/h) sa linijskim silosima su izrađene prema modernom konceptu fabrika betona. Jednostavne i robusne konstrukcije sa pouzdanim i ekonomičnim rezom. Upravljanje se vrši preko namodernijeg kompjuterskog sistema i omogućava Vam dobijanje najkvalitetnijih betonskih smeša. Pri konstrukciji betonare posebna pažnja se obraća na dimenzije svih elemenata tako da se oni mogu montirati veoma brzo.

SIMI fabrike betona sa skreperom

Pored fabrika betona sa linijskim silosima SIMI proizvodi fabrike betona opremljene sa ručnim i poluautomatskim skreperima. SIMI skreperi su opremljeni korpom do 90 m3, dužina strele do čak 20 m i opremljeni su najsavremenijim kompjuterskim sistemima.

Asfaltne baze SIMI

Kompanija SIMI proizvodi asfaltne betonske baze kapaciteta od 50 do 320 t/h. Takođe se bavi i reparacijom i automatizacijom starih asfaltnih baza. Asfaltne baze SIMI poseduju moderna tehnološka rešenja u skladu sa svim evropskim standardima. Odlikuju se niskom emisijom čestica u atmosferu kao i niskim nivoom buke na okolinu. Zbog upotrebe savremenih izolacionih materijala gubitak energije kod proizvodnje je veoma nizak.

Mešalice - SIMI

SIMI proizvodi nekoliko modela mešalica:

  • Intenzivne mešalice
  • Ring pan mešalice
  • Twin shaft mešalice
  • Planetarne mešalice

SIMI planetarne mešalice izrađene su po najsavremenijim tehnologijama. Mešalice sa agitatorom za prefabrikate kao i najpreciznijim sistemima doziranja i merenja materijala omogućavaju proizvodnju najkvalitetnijih betonskih prefabrikata. Uređaji za merenje konzistencije kao i merenje vlažnosti agregata pomažu u proizvodnji kvalitetnih prefabrikata. SIMI je u mogućnosti da Vam ponudi i SIMI sistem za uzimanje uzoraka iz mešalice.

Osnovne prednosti mešalica SIMI su: Niski troškovi transporta, niski troškovi montaže, kompaktan dizajn i opremljenost najsavremenijim kompjuterskim sistemima.

Kompanija SIMI u svojoj ponudi ima još:

- Protočne fabrike betona za izradu suve betonske smeše kapaciteta 150 и 300 м³/h

- Silosi i oprema za silose

- Sistemi za reciklažu

- Sistemi za upravljanje fabrikama betona

- Fabrike betona za proizvodnju betonskih prefabrikata

Usluge i servis kompanije SIMI

Tim stručnjaka kompanije SIMI je sposoban da isprojektuje optimalno rešenje fabrike betona i da preuzme odgovornost za kvalitet realizacije. Počev od odabira opreme, preko dobro prilagođenog odnosa cena-mogućnosti opreme, SIMI predlože rešenja maksimalno prilagođena korisnicima.

U zavisnosti od zahteva klijenata, SIMI udi različite vrste ugovora o održavanju. Kriterijumi su vreme odziva u slučaju kvara, rokovi za otklanjanje kvara i vremena za isporuku delova za zamenu. Pored proizvodnja fabrike betona firma SIMI se bavi remontom i osavremenjavanjem (ugradnjom nove elektronike) starih betonara i asfaltnih baza svih evropskih proizvodjača.

Kompanija SIMI brine o zadovoljstvu svojih kupaca, što je jedan od osnovnih postulata u poslovanju ove firme i u tu svrhu rade linije za podršku 24 časa, 7 dana nedeljno:

Linija podrške 1: +381 11 8201 931

Linija podrške 2: +381 65 8223 168

Više informacija o SIMI fabrikama betona potražite na sajtu kompanije SIMI >>>

172 Nova broj 9, 11400 Mladenovac, SRBIJA

Centrala/Fax: 011 8201 931

Direktor: IGOR JAKOVLJEVIĆ

Office: 011 8201 921, Mob: 065 8225 917

E-mail: office@simi.rs

Kontakt informacije kompanije SIMI u Privrednom Imeniku Srbije >>>