SREĆNA NOVA 2023. GODINA
02.01.2023.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećne novogodišnje praznike i puno zdravlja i uspeha u novoj 2023. godini!

Svim saradnicima, partnerima, oglašivačima, pretplatnicima i korisnicima, Privredni Imenik Srbije želi puno sreće i ostavarenje svih planova u poslovnoj 2023. godini!

Za početak nove poslovne godine Privredni Imenik Srbije priprema novi Katalog za 2023. godinu i poslovni softver Program B2B Srbija.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2023. godinu je specijalno digitalno godišnje dvojezično izdanje, sa pregledom 500 uspešnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije.

Program B2B Srbija je elektronsko izdanje, takođe na Srpskom i Engleskom jeziku, sa alatima za pretraživanje, snimanje, čuvanje i izvoz informacija iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Program se mesečno ažurira novim informacijama preko interneta i može se slobodno preuzeti sa sajta i isprobati.

I Katalog i Program Privrednog Imenika Srbije za 2023. godinu su u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija korisnicima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika. O terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.